ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

sexchat.cz

Odenwrath - One fire, one force

1048x
Komentáře
26.02.2012, 12:32
1
Jo, jó, zajímavý.
26.02.2012, 11:45
1
Nádherná pohodovka ) Příroda úplně stejná jako tady! Jen ten hrad je tady větší a skály vyšší )
26.02.2012, 14:28
Já myslel, že jsi někde z Podbeskydska a ne někde z podkarlštejnska.
26.02.2012, 14:50
Ele, mrkni do nějaké encyklopedie, který hrad je ve střední Evropě největší, nebo se mezi největší řadí - a na ten já hledím z okna ) Takovým lesem, jako je na videu, k němu vede krásná cesta - my odvážní to jezdíme na kole a někteří i přežijeme. Ale vede tam i cyklostezka kolem řeky, trapně vyasfaltovaná, lemovaná hospůdkami, kde to přežijí téměř všichni. Než k tomu hradu dojedu nejkratší cestou, tak potkám tři další hrady, které jsou už ale pobořené. Pokud bych to vzal lesy oklikou, tak můžu za dvě hodiny (na kole) stihnout projet sedmero dalších hradů. Moje chaloupka se nachází přesně na rozhraní tří pohoří: Karpat, Beskyd, Oderských vrchů… Stop! A nyní máš už dostatek indicií k tomu, abys poznal, že netrávím noci na Karlštejně )
26.02.2012, 16:07
Z uvedeného vyplívá, že by Helfštýn? U sta bohů, jsem netušil, že jde o tak velkou pevnost, myslel jsem, že je to jen nějaká zřícenina druhé kategorie.
26.02.2012, 20:46
Ele, dneska Ti to zapaluje )
26.02.2012, 21:27
Co? Kde? Tady něco hoří? Rychle hasit!
26.02.2012, 22:42
EM - tak prrr, beru zpět, s tím zapalováním to nebude tak žhavé, ale jiskřička naděje tady je. Helfštýn jsi uhádl ) Tady je jedno video, které jsi sem před časem dával: http://www.zvraceny.cz/video/38228-cales-from-the-bosom-of-oblivion/ Mrkni se na to a přečti si, co jsem tam psal. Kousek od místa, kde jsou na videu ty skály, máš pořád ještě rezervovanou tu ledovou jeskyni. Po nedávných mrazech bude ještě pořád příjemně vytopena na arktickou teplotu.
26.02.2012, 23:06
Jo, vzpomínám si, jak jsme se o té jeskyni bavili, tak přece jen mně to trochu zapaluje. Jen tam o tom nic není, tak nevím, zda to zmizlo onehda při té mazací rošádě, nebo jsme se o tom bavili jinde. Projekt Cales znám dobře, i Blackosha trochu, a tak jsem dlouho tápal, kde ten klip byl nahrávaný, na netu jsem to nikde nevygůglil. Některé drobné fragmenty jsem identifikoval z Brna, ale tam bylo použito hodně míst. Tam ta lochna v tom klipu, nejde náhodou o Hranickou propast? Kdysi dáááááávno jsem tam byl, ale už si to nevybavuji, rád bych se tam zajel znovu podívat. A neńí ta jeskyně náhdou Zbrašovská?
26.02.2012, 23:19
Jo, lochnu jsi uhádl, Zbrašovské jeskyně vypadají jinak - ale je tady jeskyní víc než je zdrávo. Občas do nich někdo spadne a už ho nenajdou. Podloží se podobá ementálu.. Ten mlýn je taky místní. Já mám za to, že to točili skoro celé v okruhu cca 5 km.
27.02.2012, 16:38
Tady jsou také kousek jeskyně, Moravský kras. K těm nejbližším je to tři čtvrtě hodiny běhu, hodinu a půl chůze, takže defakto za humny. Ale ten ementál připomíná spíše samotné Brno, jedno z nejrozvrtanějších podzemí, proto zde nikdy nebude moci jezdit metro, protože stačí pár dír navíc a už by se Brno propadlo. Taky se tu ztrácí lidé, třeba před x lety jedna paní stála na tramvajovém ostrůvku a najednou zmizela v útrobách země. Onehda se tu zase sesunula zeď Špilberka. Prý obávané opevnění čelící v třicetileté válce Švédům a stačilo trochu víc zapršet a už se to sunulo vlastní vahou. Pak je tu jedna taková čtvrť blízko centra, říká se jí brněnský Bronx, tam se také postupně řítí jeden barák za druhým, i přesto, že ještě před padesáti lety šlo o docela prestižní čtvrť.
27.02.2012, 20:30
Ony se ty podzemní prostory budou zanedlouho hodit. Až to letos, před Vánocemi, vypukne, budeme ještě rádi, že si můžeme vlézt do nějaké díry a tam dožít v pokoji, uchráněni před kosmickým zářením a berňákem, který po nás bude chtít daně za odběr kosmické energie ( Než se obnoví atmosféra a život se vrátí zpět na povrch země, budou pětihory, možná šestihory či sedmihory, a toho se asi už většinaz nás nedožije (
27.02.2012, 21:39
Pro tyto případy jsem si vyhlídl Amatérskou jeskyni, se svými 35 doposud prozkoumanými kilometry nejdelší jeskynní komplex v ČR. Na Ukrajině je nějaká jeskyně s více než 100 km, ale tam jsou divní lidé, těch 35 pro mé dlouhodobější potřeby dostačuje. Také jsem se dočetl, že se pod celou Evropou nachází tisíce kilometrů podzemních chodeb ještě z doby starověku, to by také nemuselo být špatné. Kdyby se našla nějaká chytrá duše a všechny tyto dílčí komplexy propojila jednoduchým systémem spojovacích chodeb, mohli bysme vytvořit prosperující podzemní společnost. Živili bychom se podzemními heterotrofními organismy rozkládajícími za ty miliony let nakumulovanou organickou hmotu, já myslím, že by to nějak šlo.
26.02.2012, 11:40
1
super