ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Tajemství

Komentáře
18.03.2012, 22:41
13
omg ty admini jsou fakt dementi, poslední dobou sem neustále nahazujou něco, co už tu dávno je. Přesně tohle sem pretty cool dávala tak před 3 měsícema. Kdyby to bylo nějaký pofidérní video, tak ještě neřeknu, ale to už je několikátej dokument kterej je tu dvakrát a to stačí jen zadat "Tajemství" do vyhledávání. LAMY!
19.03.2012, 01:22
Grogy - Kdyby to tady bylo denně, tak to drtivé většině návštěvníků k ničemu není. Jak říkala druhá bakterie - knížka je lepší, ale i ten film dá hodně. Já podle toho jedu už léta - a funguje to ) jen člověk nesmí být lempl )))
19.03.2012, 10:47
Ale tak jistě, já přece nehaním Tajemství, taky podle něj žiju už pár let a je to prakticky jediná cesta ke šťastnýmu a spokojenýmu životu, já jen kritizuju práci adminů, který na to poslední dobou serou čím dál víc. Sice chápu, že při tom množství videjí co tu je musí bejt hrozně těžký uhlídat duplicitu, nicméně u dvouhodinovejch dokumentů to tak být nemusí.
19.03.2012, 14:29
Jinak já mám právě problém s tím, že jsem chorobnej lempl to je tak kurva těžký změnit. ach jo....
19.03.2012, 20:41
Grogy - a o tom to právě je. Neříkej si, že chceš změnit to, že jsi leml a lenoch, kůže líná netečná ) Ale smiř se s faktem, že jsi aktivní jedinec který našel v práci seberealizaci a vše po čem touží, co chce mít, už má, protože je vše dané a i kdybys dělal co chtěl, tak se úspěchu a prosperity nezbavíš ) Pro jistotu se na ten film mrkni ještě jednou, a pak zase několikrát, abys pochopil to, co v něm není ukázáno ale je to tam i přesto na každém kroku jasně vidět ) Když jsem to před léty viděl poprvé, tak jsem si říkal, že je to strašná blbost...
19.03.2012, 22:39
Wolwe já to viděl už tak 8x cca a mám načteno spousty jiných knih, které tohle téma řeší z jiného úhlu pohledu. Nejhorší na tom je, že tomu naprosto věřím, vím že to tak funguje, vím přesně co mám udělat, abych měl to co chci, ale nakonec to stejně neudělám. Jedna věc je, přesvědčit svůj mozek nebo srdce, že něčemu věříš, ale opravdu tomu vnitřně věřit na 100% je věc jiná. Kdyby to bylo lehké, tak tady máme spoustu dalších Ježíšů, co by uzdravovali nemocné a chodili po vodě, protože věřím, že silou vůle by to klidně šlo, jenže jak se přesvědčit tak, aby o tom ani sebemenší část osobnosti nezapochybovala, to je to oč tu běží a s čím neustále bojuju.
18.03.2012, 21:41
0
vcelku dobrej dokument ale kniha je lepsi,tohle je strasne divne natoceno...jak kdyz toci reklamu na supermarket..jinak pozitivni mysleni je jasne kazda vyslana myslenka vyvola reakci,to je fyzika at uz kvantova ci mechanicka..