ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Železniční nehoda ve Španělsku

3317x
Komentáře
27.07.2013, 02:31
2
Proč je to sestříhané? Proč tam chybí ten záběr, jak minutu před tím tam ti dva pánové vezou na vozíku tu kolejnici do sběrny?
26.07.2013, 21:54
0
Zaměstnavatel to hodil na strojvůdce. Prý měl začít brzdit o 4km dříve. Lidi nenechte se zmást medii! při rychlosti 190kmh vlak ujede 4km vzdálenost za jednu minutu. Jedna minuta vás dělí od života a smrti. Tohle je blbost sama o sobě jako hrom! To kdy měl začít brzdit mělo nastat o 4minuty dříve né o minutu!!! v t rychosti nemáte šanci zaznamenat všechny značky. A než se rozhodnete jste o pár km dál!
26.07.2013, 19:54
0
"hey Alfonso,že to nedáš pod plynem...." "že né,sleduj"
27.07.2013, 13:26
Tak to dopadá, když z kapitána Costry Concordie udělají mašinfíru (
26.07.2013, 16:34
0
To ze pise, ze jezdi rychle, tak to je tim, ze mu to ten vlak a predpisy dovoli. Ten vlak ma automaticke brzdy a tam kde je omezeni rychlosti, tak se sam zacne brzdit. Strojvedouci jsou v podstate jen dozirci nad elektronikou vlaku. Mozna se plne nevenoval trati a pak kdyz videl ze se blizi levotocivy oblouk, tak si uvedomil, ze se vlak sam nebrzdi a ze jedou do oblouku moc rychle. Pak zacal manulane brzdit.
FmX
26.07.2013, 10:00
-3
jo tak to vypadá vážně to mě těší že se jich plno nevrátilo domů ke svejm španělskejm vykurvenejm rodinám
26.07.2013, 11:44
Co máš proti španělům ? Vyhladili nejednu středoamerickou civilizaci ! Z pozice zvrácence bys je měl spíš uznávat.
FmX
26.07.2013, 12:43
jo to je jediný co udělali dobře ... prostě je nemusim vypadaji jak cikáni sou i tak uřvaný namyšlený ale sou na tom ještě dobře oproti frantíkům na ty mam úplnou averzi! prostě mě španělové serou i s tim jejich dementním sportem jak zabíjí bejky.. to se vždycky modlim aby ten bejk tam aspoň některýho probodnul a táhnul ho tam pěkně po betonu.
26.07.2013, 15:44
fmx-ty zmrde co ti patří zem a všechno kolem že se navyšuješ nad ostatními lidmi,ty pojebanče jednou na to doplatíš a to pořádně ..
FmX
26.07.2013, 15:56
já se nepovyšuju nad ostatní to vůbec ne asi ti na to nestačí mozek aby si to pochopil .. a pojebanec seš možná ty ty lofásku a jestli ti něco vadí tak to nečti .) já akorát nemam rád španěly a frantíky nic víc tak nevim o co ti jde ty buzerante a už vůbec sem tu nikdy nenapsal že mi patří zem nebo že se tu povyšuju nad ostatní.. kde si to vyčet ty demente??? řekni mi kde to tu vidíš ty retarde že to píšeš?? seš asi nemocnej cikáne
26.07.2013, 16:12
Stejně jeednou chcípneš a tvoje rozumy ti budou houby platný ty demente bláznivej,pochopíš až ti bude 35 nebo 40 a víc.. jsi vylízanec nic jiného .Máš štěstí že si hrdina přes net,jinak bych ti zlámal všechny kosti v těle,a zabít člověka promě není velkej problém,ty blázne jeden..jednou už konečně pochop že si magor a rasista a stím daleko nedojdeš možná tak pár krát vyjdeš na pochod jak debil,ale jinak pár krát dostaneš,ale jednou dostaneš tak že se z toho už neprobereš a to je takovej život.. cikán nejsem to jenom vy tad yjste si vymysleli atd.. mě je to k smíchu že vůbec takový retardi jako ty jsou na internetu a žijou tím že provokujou ale v reále jsi jenom kluk kterej se cejtí silnej,ale to je všechno..
FmX
26.07.2013, 16:39
voov teď si myslíš jak si mi to natřel co ? jak máš pravdu cejtíš se jak dospělák když si mi tu dal kázání? tak já ti to taky celý objasnim..ty tady říkáš jak to neni pro tewbe problém právě takvý paka jako ty co to píšou by s tim měli největší problém ty hloupáku..na to kolik ti je co tu píšeš se s odpuštěním nechováš chováš se jako nechtěný děcko co mu chybí aby ho měl někdo rád ale to nejde protože se chováš jako píčus přes internet nejsem hrdina já si tu nic nedokazuju prostě ti jenom píšu ani ti nevyhrožuju tak nevim co si od toho vykládáš prostě ti jen píšu můj názor na tebe ale asi to nějak nechápeš dědo a že by si mi zlámal všechny kosti? neznáš tak nesuď zase takovej boreček nejsi a nikdy ale fakt nikdy nevíš co je v tom druhym chlape.. na pochod chodí teď hoďně lidí v klidu projevit svůj názor nehážeme tam šutry nebo tak něco a dědo nesmíš věřit všemu co taky píšou ty blázne starej že jednou dostanu? je to možný já to nepopírám jen se divim že ty seš ještě schopnej psát že nežereš už jenom kaši protože za ty tvoje keci by ti si myslim ne 1 člověk dal do držky a že takovej je život no dědo vim že si toho asi zažil hodně tak si to tu troufáš napsat ale já sem toho taky dost zažil a takový keci si strč do prdele to mi věř že sem toho zažil víc než si myslíš vyrůstal sem na máji a ještě tu furt bydlim a tady tě to naučí ty debile žít a dávat si bacha zažil sem tu takovejch věcí že by ti z toho zmodrali ty tvoje scvrklý koule tim nechci machrovat ale pochopil bys kdyby si tu taky byl..a v reaále se chovám úplně stejně jako teď nepřetvařuju se a z lidí nemam strach protože lidi moc nemusim to co ti teď píšu ty blbečku ti klidně řeknu a můžeš si mě zmlátit jak chceš chápeš?? asi ne prostě to mam u prdele a s tim se musí ostatní smířit protože mě tak trošku všechno vždycky projde ty debilo a jelikož mě neznáš tak nevíš tak nesuď pomatenče a milánku jestli seš teda takovej chlapák jak tu píšeš tak schválně přijeď sem na máj mi to říct teda já sem zvědavej já tu čekat budu nejsem takovej abych se ti vysmíval z okna slibuju duždo že tu budu stát a klidně ti to řeknu do očí aby si věděl že mluvim pravdu ale vsadim se teď že ty prostě nepřijedeš protože to ty si tady ten silák přes internet ty se neodvážíš ani a můžeš bejt sebevětší borec ale u mě budeš vždycky jen NIC
26.07.2013, 16:57
Nechci malovat čerta na zeď, ale FmX brzy zemře násilnou bolestivou smrtí...
FmX
26.07.2013, 16:59
a na to si přišel jak? že se z duzdou sejdu a duzda že mě zabije? ten na to nemá akorát straší duzda je pes kterej štěká ale nekouše
26.07.2013, 21:46
fmx dobře ty, ti dobří stojí za tebou!
FmX
27.07.2013, 08:57
díky kočičáku to rád slyším
27.07.2013, 13:28
Ááááá, Milan zase vyhrožuje, to bude opět horký víkend s občasnou oblačností na západě Čech.
26.07.2013, 09:13
1
Zcela jasně nepřizpůsobil rychlost stavu a povaze kolejí