ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

sexchat.cz

Svět podle společnosti Monsanto

3358x
Komentáře
20.06.2014, 23:03
2
Satani z monsanta jsou jedni z protagonistů redukce obyvatelstva. To nejsou jen životu nebezpeščné GMO, její nechvalně destruktivní pesticidy a herbicidy jako roundup či agent orange nadělaly škody jako nikdo předtím. Po celém světě jsou umlčováni ti kdo se s ní dostanou do křížku, tisíce drobných farmářů zkrachovalo či spáchalo sebevraždu po prohraném soudním sporu s tímto démonickým gigantem. Uplácení vlád, zastrašování, podlamování zdraví přírody a člověka, za tohle jednou její zástupci shoří v pekle. Lidstvo brzy dojede na všudypřítomnou chemii, karcinogeny, geneticky šlechtěný organismy, viry a bakterie rezistentní vůči současným antibiotikům. Ztrácíme pitnou vodu, úrodná pole, čisté ekosystémy neúprosně drtí urbanizovaná krajina plná jedů, pozvolna ztrácíme půdu pod nohama Ještě je čas, ale jsme příliš laxní. Probuďte se a řekněte NE!
20.06.2014, 23:57
Tichá plíživá globální genocida už dávno započala, lidí je moc, není třeba tolik otroků pro pár židovských klanů. Čím menší stádo, tím líp se ovládá.
23.06.2014, 15:34
Spasiteli, mluvíš mně z duše. Když se dívám, jak ničíme matičku Zemi, jak se od ní každým rokem víc a víc vzdalujeme, ať jde o kácení lesů, desertifikaci, snižující se plochu využitelné orné půdy, kterou ještě zastavujeme obchodními centry, parkovišti, sklady, solárními panely, kritický nedostatek pitné vody v mnoha regionech, všude znečištění a životu nebezpečné látky, emise, poslední fragmenty přirozených ekosystémů jsou dále a dále nahlodávané civilizačními stopami, každičký sebeodlehlejší kout jednou protne silnice. Chemie a znečištění všude kolem nás. Nevidím v lidstvu budoucnost.
20.06.2014, 19:58
0
Ako povedala Miluše Kusendová, riaditeľka pre vzťahy s verejnosťou firmy Monsanto, kukurica MON 810 bola už v EÚ schválená, samozrejme, po preskúmaní jej vplyvu na životné prostredie, na necieľové organizmy a na zdravie ľudí. V rámci EÚ sa voľne pestuje už od roku 1998 v Španielsku a nezaznamenali tam žiadne negatívne vplyvy, uviedla M. Kusendová. Snahy firmy o presadenie sa na slovenskom trhu v roku 2006 budú podľa M. Kusendovej závisieť od toho, či SR zharmonizuje národnú legislatívu s európskou a či prijme novelu zákona o GMO. M. Kusendová ďalej uviedla, že v ČR pestuje Monsanto spomenutú kukuricu už päť rokov a prezentuje ju počas poľných dní, aby sa s ňou oboznámili poľnohospodári. Neplánujú však kukuricu uviesť na trh komerčne, no podľa jej informácií má také plány u našich susedov iná spoločnosť.
20.06.2014, 19:26
0
Na tento dokument jsem zvědavá. Zrovna jsem dočetla článek o Roundupu http://svobodnenoviny.eu/pet-duvodu-proc-by-mel-byt-roundup-zakazan-navzdy/
20.06.2014, 14:21
2
volte Blbiše, ten vám sem GMO potraviny dotáhne a naháže na pulty suprmárketů, stejně žerete sračky který by jinde v Evropě nevpustily do oběhu a až budete prolezlí rakovinou a rodit mutantní děti jako v Indii nedivte se, stejně jako národ zanikáme,místo potomků si pořizujem čokly, tak co je nám po budoucnosti, zdegenerovanej českej xindl nikomu na planetě chybět nebude a basta
20.06.2014, 17:09
loool pičo sám seš mutant ty kyklope
20.06.2014, 11:17
3
Duzdo,ty prase,zase si se v baráku vysral na schody a ještě si to pochcal a poblil.Ty si dobytek,to je hnus.Najdi si na netu slovo hygienia a slušné chování prase.
19.06.2014, 23:50
0
Ele paráda za upload. Tohle jsem viděl před 14 dny, ale mělo to přes 1GB, tak jsem to nenahodil jedu teď přes mobil s fupem :-(((