ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Nová forma Sado-maso

13645x
Komentáře
06.04.2016, 00:21
0
Rezatá kunda se asi stydí za to čím se živí, že? Rezatá vagíno? Proto je lepší to zakecat že píšeme slohovky, aby se tady náhodou nezačalo čistě veřejně řešit, co tady vlastně děláš, že? Slohovky ti píšu celou dobu a najednou takovej obrat? To je krajně podezřelý.
07.04.2016, 00:31
Zatloukat za každý situace a za každou cenu, co? Rezatá píčo!
05.04.2016, 12:57
0
Chlapci, na ty vaše slohovky nemám čas, nezlobte se, ale louskat další nehodlám. Píšete zcela zbytečně.
05.04.2016, 21:57
Co mi ještě dalšího řekneš? Od tebe se člověk dozví věci o kerých doteď neměl ani šajnu. Ty bys byl i schopnej mě přesvědčit že moje máti pochází z Japonska. Na to kolik ti je bys už mohl jaksi chápat že svět se netočí jen kolem tvojí osoby. Pro mě je to rozhodně zajímavej střet. Přijdu na server kde nikoho neznám frknu sem pár videjí. Vložim pár komentů a najednou se tady objeví debil tvého formátu co se mě snaží vsugerovat že jsem se neregistrovanej proto abych mohl nahrávat videa a čumět na videa ve složce blééé ale že sem se registroval kvůli nějakýmu psychopatovi kerej nedokáže absolutně rozchodit to že má někdo jinej názor na věc. Ne-Nejseš středem světa a planeta země se opravdu netočí kvůli tobě. To samý platí i pro tento server. Ve tvým případě je problém klasicky mezi žídlí a monitorem. Jsem zvědav na tvé další podnětné komenty a co novýho se dozvím o sobě a svým smýšlení. Ale počítám s tím že to bude další podobná snůška blábolů choré mysli. Už jsem ti to napsal nedávno-stačilo by málo a nemusel bys tady takto ztrácet čas. Ale tebe donutit k nějakýmu zamyšlení nad sebou je vážně úkol pro psychiatra a ne pro běžnýho civila. Nech si napsat nějaký silný prášky voňamulo. Třeba zaberou. Kdoví. A pokud je tvůj věk reálnej tak bys měl mít za sebou vojnu. Ale je vidět že jenom někdo se tam naučí sebekázni a držet hubu. ve tvým případě možná vojenskej výcvik je sám o sobě přičinou tvého psychického onecmonění. Zajímavý docela je že se chováš jako na vojně. Mě bys málem sežral za to že jsem napsal svůj názor. Myslíš že budu čekat až budu někým tázán jako na vojně? Na to ti seru břídile! Tady nejseš na buzerplacu! Tohle je videoportál-řečeno tvými slovy. Hundase o tom poučuješ ale sám bys to potřeboval! Možná že kdybys měl v životě pořádnou práci a skutečný starosti a tím pádem se musel pořádně otáčet-tak zcela pravděpodobně bys neměl ani čas na řešení píčovin takovýho kalibru-kdo a proč si zakládal účet kdo vlastní kolik přezdívek a kolik jich kdo má. Nezlob se na mě jo-ale v tomhle věku řešit takový dětinský píčoviny jako kdyby ti šlo o život vážně není v pohodě. A co je na tom nejhorší? že si svojí ubohost vůbec neuvědomuješ! Trapane! Buďto nemáš co na práci nebo máš opravdu psychický potíže. A s hypochondrama co nedokážou ukočírovat ani svojí prachprostou existenci nemá cenu diskutovat! Jsem zvědavej na tvůj další výmrd z palice-no to zase bude píčovina hodná debila! Už se těšim rezatá štětko! Možná se od tebe i dozvím, že moji předkové byli z Afriky :-D A běda jestli se soudruhem nebudu souhlasit :-D
05.04.2016, 00:30
0
Wikipedie k tvýmu případu říká: Paranoia je obtížně diagnostikovatelná. Paranoik si dost často již od dětství vypěstuje velmi dobrou schopnost se přetvařovat, tvářit se jako zdravý člověk. Paranoik se (zejména před lékařem či cizími lidmi) dokáže „vyhecovat“ k úžasným hereckým výkonům a vystupovat jako osoba příjemná, veselá a láskyplná. Dobrý pozorovatel si všimne nanejvýš jemné tenze či hysterie. Pro úspěšnost léčby si nemocný především musí uvědomit svou nemoc a fakt, že skutečnost, že si myslí, že má vždy pravdu, je jedním z hlavních symptomů onemocnění. Je přitom téměř nemožné léčit někoho, kdo si nepřipustí, že je nemocen = Stejně tak je těžký bavit se s někým, kdo si nedokáže připustit, že názor ostatních je taky názor. Takže jsem se nepletl, vážně to s tebou nebude mít smysl ;-)
05.04.2016, 00:32
Hlavní příznaky: vztahovačnost, emocionálnost a hysterie, záštiplnost, podezíravost, sebestřednost a bludy. Sedí to na tebe dokonale, co?
04.04.2016, 02:10
1
Jinak k videu: určitě lepší než politika.
03.04.2016, 23:32
1
Voorle, nemyslel jsem si, že to vůbec někdy řeknu, ale Milan a Babkomrd jsou proti tomuhle duševnímu mrzákovi pode mnou přímo holubice míru, beránci boží a čistý jako lilie. To je jako přijít na psychiatrii a pacientům tam vysvětlovat, že vidí věci takový, jaký vlastně ve skutečnosti nejsou a že u nich asi může bejt nějaká chyba. Prostě ztráta času.
04.04.2016, 12:48
Jasný hochu, u tebe je pacient každej, kdo ti nejde na ruku. Tohle celý je jen otázkou tvého dotčeného ega. Sere tě to tak, že mě musíš komentovat pomalu pod každým videem. Běž se podívat pár stránek zpět, pak se podívej do zrcadla, a najdeš skutečného pacienta, a ne ty tvý bludy. Já tě mám na kulích a jen ti odpovídám, a nemám v úvahu ti nikterak uhýbat. Kdybych se měl v životě uklonit každýmu naivnímu prostořekýmu koštěti, kam bych přišel.
04.04.2016, 16:41
Já taky nemíním uhejbat kdejakýmu vylízanýmu a suverénnímu kokotovi.
04.04.2016, 16:47
Seš už vážně v prdeli. Neustále mě otíráš o hubu minulost. Co bylo dřív ne vždycky existuje i v současnosti. Nemáš argumenty, tak vytahuješ minulost jako zhrzená milenka a tím pádem budou ty dohady nekonečný. Bavit se v přítomným čase nedokážeš a ještě jsi mě nevysvětlil, jak souvisí moje stokrát učinění vyhrožování odchodem s tím, že já tobě ten odchod doporučuju? A myslim to čistě vážně a upřímně, protože jak už jsem ti důrazně řekl - vážně jenom magor dokáže řešit nicky a podobný píčoviny celý měsíce - to seš prostě ty. A není pacient jako pacient hochu. Ty máš k tý kazajce a polstrovaný místnosti hodně blízko. Tak doufám, že seš už dostatečně vyzvracel a uklidnil, protože to jak jsem tě nachytal na švestkách pod jinou přezdívkou tě totálně vyvedlo z míry.
04.04.2016, 20:19
Ty vole, tys nachytal pěkný šišky. Jestli já mám ke kleci blízko, tak ty už z ní dávno píšeš. Z míry seš tady vyvedenej jenom ty, když musíš okomentovat každej můj koment pod jednotlivými videi. Proto absolutně nechápu tvůj předchozí příspěvek, asi budu muset nasadit stejnej matroš. Debaty nekonečný nebudou, protože se ti na ně brzo vyseru.
04.04.2016, 23:31
Nápodobně! A jak je to dlouho co jsem komentoval každej tvůj koment? Umíš taky něco jinýho než vytahovat minulost a dokola mě jí otírat o hubu jako zhrzená děvka?
04.04.2016, 23:37
Pro mě za mě - mě osobně kdyby tady někdo podsouval nick, kterej není vůbec můj, tak bych na to nereagoval vůbec a už vůbec bych neměl důvod toho dotyčnýho vehementně přesvědčovat o opaku, když to není pravda. Mlčeti zlato jak se vždycky říkalo.
03.04.2016, 22:13
-1
Video sleduje Martinmartas. Že by další nick toho prostoduchýho dementa? Ani bych se nedivil. (to je úroveň, viď vole)
03.04.2016, 22:44
LOOOL hoši, co se tady jebete?
03.04.2016, 22:53
Tak tohle je už diagnóza.
03.04.2016, 23:03
Je vidět, že jsem měl pravdu. Sice jsem to střelil jen tak od boku, ale čistě náhodou jsem se trefil do jeho bolavýho místa. Protože kdyby to pravda nebyla, tak by na to sral, neřešil to a nechal mě klidně žít v omylu. Fakticky to nedokáže přenýst přes srdce, neumí se s tím srovnat.
03.04.2016, 23:06
Víš, milý bejku, on je trochu větší rozdíl mezi "Hundass" a "Martinmartas" než mezi "biker" a "kralikbiker". Už seš s tím věčným pitváním kdejaký hnidy fakticky ubohej. Většího omezence a hnidopicha jsem fakt neviděl.
03.04.2016, 23:18
Lidi jako ty prostě nechápou, že čím víc budou takový píčoviny řešit a pitvat, tak tím víc mě budou utvrzovat v tom, že mám pravdu . Takže mě klidně dál přesvědčuj, že uvažuju špatně a že se pletu Dobře, vezmu to logicky z opačný strany: pletu se, čistě hypoteticky, plácám blbosti. Tím pádem máš ze mě prdel a o nic ti nejde. Tak proč to furt řešíš a pitváš a vehementně mě přesvědcuješ, že jsem mimo? Víš jak se to říká: čím víc hovno rozmazáváš, tím víc smrdí
03.04.2016, 23:36
Hundasi, povídáš si sám se sebou? Tohle dělal Dužda
04.04.2016, 01:58
Hej pitomče! A když já jsem se za Hundase onehdá postavil tak sis to vysvětloval tak že ja jsem on. Tak co je větší demence? Když on tvrdí že kralikbiker patří tobě nebo když považuješ za Hundase každýho kdo má jinej názor než ty nebo se ho zastane? Má recht vole. Seš zralej na léčbu. Howgh!
04.04.2016, 12:50
Ten komentář byl zcela ironeiký, jen měl podtrhnout úvahu člověka komentáře předešlého, tak nevymejšlejte kraviny, boha jeho.
04.04.2016, 13:12
MirekDusin - Nikde jsem nepsal slovo, že Hundass jsi, pouze jsem tě označil za stejného multinickaře jako je on, tak tady nelži. A nevyprávěj mi tady, že někdo, kdo vlastnil účet 14 dní se bezpečně orientoval v uživatelých a situaci, která trvala pár měsíců. Jsi lhář a stejnej připochcánek jako on, když musíš čeřit vodu skrze nové účty, abys zamachroval. Ono pod originálem by tě nikdo nebral vážně, viď troubo.
04.04.2016, 17:10
Ty seš zřejmě na drogách ne? Co mě to tady vůbec podsouváš ty vole? Taky by tě mohlo napadnout že když mám ty vaše námluvy pořád před očima tak mě to nedalo a projel jsem si i ty starý diskuze. A jen pro tvou informaci-chodim sem už delší dobu ale regnul jsem se teprve nedávno. Nakonec teda jo. A buď v klidu-kvůli tobě jsem se fakticky neregistroval. Jemu něco vyčítáš ale sám seš daleko horší. Horší jak stará kurva :-D Dovolil bych si použít tvoje slova-Docela si fandíš, když myslíš, že bych kvůli tobě zakládal účet. Patrně nebudeš zcela duševně zdráv, nebral bych to na lehkou váhu-píšeš to o pár řádků níže. Seš holt ten typ co je ve všem na krev pevně přesvědčenej a svoje přesvědčení si hájí docela dost agresivně. S tebou je lepší si nic nezačínat a zvysoka na tebe srát protože do těch svých sraček pomalinku taháš i mě. A Hundasovi doporučuju stejnej postup. Měj se bouráku.
04.04.2016, 20:09
Ty jsi taky slušně cáklej. Do těch sraček jsi se nemusel vůbec hrabat, to byla tvoje svobodná volba. Tak na co si teď stěžuješ? Nemohu za to, že si tu pár idiotů zakládá pro podobné spory více účtů a zastávají se svých vlastních názorů, parketa právě pana Hundase, proto tvoje debilita, že jsi se do toho nasral. Dobře ti tak. On ti to zajisté rád vysvětlí, když se ho tak vehementně zastáváš. A nauč se laskavě číst, už po druhé mi vyčítáš něco, co jsem vůbec neřekl. Když ti jde tak parádně citace, jistě mi můžeš zkopírovat onu pasáž, kde jsem tvrdil, že jsi Hundass a že jsi si založil účet kvůli mne. A když už jsi byl v tom přehrabování sraček, mohl jsi si povšimnout poměrně klíčového faktu, já jen odpovídám. Ale ok, čtení evidentně nebude tvoje nejsilnější stránka.
04.04.2016, 23:48
Tomu se říká "kec debila" Takže vzorec myšlení je jasnej = kdo nesouhlasí s panem rezatým je Hundass Opravdu myšlení hodný pacienta nebo totálního dementa Přeborník v myšlení co si myslí, že je středem světa DD Tohle už vyřeší jedině docent Chocholoušek. A kolik lidí tady se mnou ještě spojíš Bože ty vole, tvoje starosti na moji hlavu! O co ti jde ty cvoku? Chceš trhnout rekord v řešení píčovin na tomhle serveru? Mirek má pravdu: srát na tebe zvysoka a ignorovat tě!
04.04.2016, 23:59
Za předpokladu, že se tady s někým hádám před očima všech je asi docela logický očekávat, že lidi na to můžou reagovat Docela dost nečekaný zjištění, co? Kdybys radši držel hubu a přestal řešit ty hnidy co řešíš už měsíce, a začal trochu myslet hlavou, tak bys tady pak nemusel nikoho napadat kvůli tomu, že se jen přidal do tý naší debaty. Jakoby kdyby ses ty tady do ničeho nikdy nesral, co? Například do hádek s Milanem, Babkomrdem a dalšíma. A když se někdo nasere do tvých diskuzí tak se můžeš posrat Chováš se vážně jako nějakej kápo, co to tady řídí - neustále projíždíš zpětně i starý diskuze - proč to pořád děláš? Máš tady na starosti administrativu nebo co? Tak vidíš! Stejně jako ty se tady může kdokoli nacpat kamkoli do kterýkoli diskuze. Tenhle server je pro plno dalších lidí a ne jenom pro tebe cvoku. Ale to tvůj mozek prostě nedokáže zpracovat
05.04.2016, 00:11
Nebylo by lepší, kdybys konečně vyklopil, kdo jsi? Z jakýho titulu jsi tady dělal fotra náctiletým? Z jakýho důvodu zpětně neustále projíždíš obsah starých diskuzí? Proč máš zakořeněný to mínění, že většina lidí zde jsou děti nebo náctiletý? (Samo o sobě ti vysvětlit, že nepatřim do žádný takový skupiny byl docela dost problém). Proč máš o sobě mínění, že tvoje slovo váží víc než slovo ostatních? Jinak by ti nevadilo, že se někdo nacpe do našich debat. Ostatně ty ses sral do slušnýho množství hádek a vždycky s takovým pocitem zavýst tady pořádek a klid. Už mě vážně neser! A pokud to tady nijak nevedeš a nejseš spojenej s vedením tohoto serveru, tak vážně nechápu, proč se celou dobu projevuješ takhle. Všichni jsme tady na stejný lodi, tak si to uvědom. Problém není v tom, že se někdo do našich debat nasral, problém je naopak ve tvým pocitu nadřazenosti a důležitosti! Můžu ale s jistotou říct, že za souseda bych tě nechtěl a že seš rovnej asi jako turecká šavle si dokážu taky představit
05.04.2016, 01:44
Dovolil bych si opět použít tvoje vlastní slova kerý jsem trošku líp upravil-Jasný hochu, u tebe je Hundass každej, kdo ti nejde na ruku. Tohle všechno je jen otázkou tvého dotčeného ega. Jinak se ti moc omlouvám, že jsem napsal svůj názor vážený vole. Možná že kdyby ti ta tvoje vypatlanost nebránila nadobro zavřít tlamu tak bys vyřešil i plno dalších problémů. A nakonec bys ani nemusel někomu podsouvat ty svý konspirační výplody a ještě si dovolit někomu vyčítat že na to reaguje. Kriple!
05.04.2016, 02:12
Co mi ještě dalšího řekneš? Od tebe se člověk dozví věci o kerých doteď neměl ani šajnu. Ty bys byl i schopnej mě přesvědčit že moje máti pochází z Japonska. Na to kolik ti je bys už mohl jaksi chápat že svět se netočí jen kolem tvojí osoby. Pro mě je to rozhodně zajímavej střet. Přijdu na server kde nikoho neznám frknu sem pár videjí. Vložim pár komentů a najednou se tady objeví debil tvého formátu co se mě snaží vsugerovat že jsem se neregistrovanej proto abych mohl nahrávat videa a čumět na videa ve složce blééé ale že sem se registroval kvůli nějakýmu psychopatovi kerej nedokáže absolutně rozchodit to že má někdo jinej názor na věc. Ne-Nejseš středem světa a planeta země se opravdu netočí kvůli tobě. To samý platí i pro tento server. Ve tvým případě je problém klasicky mezi žídlí a monitorem. Jsem zvědav na tvé další podnětné komenty a co novýho se dozvím o sobě a svým smýšlení. Ale počítám s tím že to bude další podobná snůška blábolů choré mysli. Už jsem ti to napsal nedávno-stačilo by málo a nemusel bys tady takto ztrácet čas. Ale tebe donutit k nějakýmu zamyšlení nad sebou je vážně úkol pro psychiatra a ne pro běžnýho civila. Nech si napsat nějaký silný prášky voňamulo. Třeba zaberou. Kdoví. A pokud je tvůj věk reálnej tak bys měl mít za sebou vojnu. Ale je vidět že jenom někdo se tam naučí sebekázni a držet hubu. ve tvým případě možná vojenskej výcvik je sám o sobě přičinou tvého psychického onecmonění. Zajímavý docela je že se chováš jako na vojně. Mě bys málem sežral za to že jsem napsal svůj názor. Myslíš že budu čekat až budu někým tázán jako na vojně? Na to ti seru břídile! Tady nejseš na buzerplacu! Tohle je videoportál-řečeno tvými slovy. Hundase o tom poučuješ ale sám bys to potřeboval! Možná že kdybys měl v životě pořádnou práci a skutečný starosti a tím pádem se musel pořádně otáčet-tak zcela pravděpodobně bys neměl ani čas na řešení píčovin takovýho kalibru-kdo a proč si zakládal účet kdo vlastní kolik přezdívek a kolik jich kdo má. Nezlob se na mě jo-ale v tomhle věku řešit takový dětinský píčoviny jako kdyby ti šlo o život vážně není v pohodě. A co je na tom nejhorší? že si svojí ubohost vůbec neuvědomuješ! Trapane! Buďto nemáš co na práci nebo máš opravdu psychický potíže. A s hypochondrama co nedokážou ukočírovat ani svojí prachprostou existenci nemá cenu diskutovat! Jsem zvědavej na tvůj další výmrd z palice-no to zase bude píčovina hodná debila! Už se těšim rezatá štětko! Možná se od tebe i dozvím, že moji předkové byli z Afriky :-D A běda jestli se soudruhem nebudu souhlasit :-D
03.04.2016, 00:59
0
Video sleduje kralikbiker. Že by další nick tý rezatý svině? Ani bych se nedivil.
03.04.2016, 12:42
Jsi k smíchu. Jako flašinetář neustále dokola vytýkáš druhým vlastní neduhy. A moc se mi líbí, jak se tady snažíš, ale stejně se nakonec umlátíš sám. Tu chvilku ti pak připomenu, beru v úvahu tvou poruchu paměti.
03.04.2016, 13:19
Takže jsem měl nakonec pravdu, jinak by nemělo smysl, abys na to reagoval. Potrefená huso!
03.04.2016, 13:25
Multinickaři "bikere", myslim, že někdo jako ty nemá absolutně žádný právo mě tady omílat o držku vlastnictví více nicků. Je to pro tebe konečně dost jasný, aby to tvůj malinkej mozeček pochopil?
03.04.2016, 19:31
Jsi pouhá prolhaná sračka, každé z tvých tvrzení má neskutečně velkou váhu, věru. Pakliže bych ignoroval, napsal bys tu svoji sračku naopak. To jsi celej ty, obyčejnej prolhanej looser. Můj jedinej nick, kterej mi byl nedobrovolně odebrán před více než pěti lety, je v porovnání s tvými deseti za pouhý minulý rok trošku jiná liga, ale to tvůj intelekt není schopen rozklíčovat, multinicko. A teď hybaj nahánět co nejvíc kámošů, tragede, a smekej se! Narovinu, mám z tebe fakt prdel, to je snad poprvé, co mě bavíš.
03.04.2016, 19:37
Omlouvám se, vypadl mi tam dodatek. PS: Docela si fandíš, když myslíš, že bych kvůli tobě zakládal účet. Patrně nebudeš zcela duševně zdráv, nebral bych to na lehkou váhu.
03.04.2016, 20:59
Nápodobně, taky tě miluju! Vidim, že mě znáš opravdu moc dobře. Dokonce už dokážeš předvídat jak bych reagoval za který situace. Myslím, že bys měl zvážit odchod z těchto stránek. Jednou z těch nicků dostaneš vážně infarkt. Pochop konečně: nastavil jsem ti jen zrcadlo. Podle tvojí logiky se počítají i zrušený nicky - alespoň tak jsi to do mě hustil ještě nedávno. Takže to že ti byl odebrán mě zajímá stejně tak málo, jako právě tebe zajímalo to, že moje nicky, který jsi zmiňoval, jsou už dávno smazaný...tudíž existujou jen v mojí a tvojí paměti. Jinak jsem nevěděl, že jsem jich zakládal tolik. Unkas, Hundass, rasista666 (zrušen), ooooo (zrušen), Czechisch (zapomněl jsem heslo). Napočítal jsem jich celkem 5. A pokud nejsi slepej, milý vole, tak momentálně mi stačí jenom jeden. Omílat mi o hubu kdeco umíš dobře, ale měl by ses nejdřív naučit počítat.
03.04.2016, 21:12
Napsal jsi to přesně. !MOMENTÁLNĚ! Už jsi uvažoval, pod jakým nickem se tu objevíš, až to zase posereš? Dále, nevidím jediný důvod zvažovat odchod, já - pochopitelně jako obvykle - jsem na rozdíl od tebe 100x odchodem nevyhrožoval. Zrcadlo chybí především tobě, zase ta soudnost, jak jinak... To prostě nemá chybu.
03.04.2016, 21:19
PS: Nezlob se, ale s jinýma si tady mám co říct. S El-Magorem řešíme politiku, hovna a chcanky, s Voorlem řešíme Milana, s Milanem řešíme Voorla, s Balounem řešíme žrádlo, se Slasherem řešíme Havla a Židy...jen s tebou prostě řešim píčoviny - hlavně kolik má kdo nicků. Nic jinýho ti tvůj intelekt asi řešit neumožní.
03.04.2016, 21:25
Tady nejde o to, že já jsem vyhrožoval odchodem - dokážeš se vůbec někdy držet tématu a svojí osoby? Asi ne. Jak souvisí moje vyhrožování obchodem s tím, že seš schopnej celý měsíce řešit zkurvený nicky? Proto píšu, že bys měl zvažovat odchod.
03.04.2016, 21:33
Jakým právem Ty tady někomu doporučuješ odchod jenom proto, že nejede dle tvých vysněných osnov? Tohle je video portál, debile, ráčil by si pán povšimnout? Až se budu chtít vykecat, tak se regnu na ksichtbuk. Nikdo ti neříkal, abys na mne vůbec kdy reagoval, tak co teďka píčuješ.
03.04.2016, 21:37
O soudnosti radši pomlč. Alespoň dokážu všechny svoje nicky vyjmenovat hned zezačátku. A když jsem ti nedávno připomněl toho tvýho "bikera", tak jsi dlouhou dobu dělal mrtvýho brouka a neměl jsi slov. Víceméně se k němu hlásíš až nyní na tomto místě. Takže můžu s čistým svědomím říct, že multinickař jsem, ale aspoň se za to nestydim. Měj se mulťáku!
03.04.2016, 21:40
No vidíš. A když se s tebou zrovna bavim slušně, tak seš hulvát, ostatně jako vždy...
03.04.2016, 21:42
Vždyť říkám, nechápavej retard, ale hlavně velkej místní dirigent a řešitel. Dej si do avataru příště brouka pytlíka.
03.04.2016, 21:45
Jsi jednou napsal něco slušně, a máš tu drzost to hned vyzdvihovat, to je nátura panečku. Si vzpomeň, jak ses choval posledních pár tejdnů, si to po sobě přečti, máš možnost.
03.04.2016, 21:50
Seš opravdu dokonalou ukázkou toho, že pacient si svoje bludy a fabulace související s jeho psychickým onemocněním opravdu nemusí vůbec uvědomovat - neustálý řešení píčovin, klidně i celý měsíce, neustálý podezírání a vztahování všeho špatnýho na ostatní, absolutní neschopnost sebereflexe, neustálý odbíhání od toho, když se řeší tvoje osoba. A můžu pokračovat do nekonečna. A hovno jako ty tady bude dělat přednášku o soudnosti? Absurdní! Vrah o morálce káže a kozel zahradníkem!
03.04.2016, 21:56
Mám dost. Dokonce už i do toho co mám v avataru se začínáš montovat. Víš co...anebo radši nic...
03.04.2016, 22:03
Furt dokola... Kde bereš tu drzost rozebírat jiné osobnosti, když jsi sám příkladným podvraťákem? To už je diagnóza tohle.
03.04.2016, 23:02
A zase: nic k tomu co píšu, nic k tématu, jakoby to neexistovalo a nebyla pravda a zase reakce ve stylu: "a ty zase to či ono". Tak jestli takhle reaguješ pokaždý když ti někdo řekne, že se mu na tobě nelíbí to či ono, tak to vždycky obhauješ tím, že ten druhej to či ono? A kde bereš vůbec tu jistotu, že pravda je zrovna na tvojí straně? Když si nedokážeš přiznat ani to nejmenší a vyrovnat se s tím, tak tyhle debaty budou nekonečný.
04.04.2016, 12:34
To je neuvěřitelné, jak může být člověk tupej. Proč se mám nechat jebat za něco, v čem nejen že nejsi lepší, ale daleko horší? Až mne bude soudit osobnost, která nevlastní neduhy, jenž mi sama vyčítá, můžu nad tím popřemýšlet. Ale ruku na srdce, mám důvodné pochybnosti, že na ti to někdy dojde. Srozumitelněji už ti fakt napsat nemohu, odpust. A nerozčiluj se, že nepíši k věcem, které jsme spolu podobným způsobem řešili několikrát.
03.04.2016, 00:53
0
To je tak když se řekne že dostaneš přes piču!
02.04.2016, 22:51
0
LOL je vážně k nakousnutí. Dneska jsem si dělal k obědu krutí rolku a vypadala podobně
03.04.2016, 00:20
Useknutá hlava to dobře rozsekla
SVK
02.04.2016, 21:20
0
Psychiatria
02.04.2016, 13:47
0
Queensnake, ti snad už nepřekvapí ničím :-D
02.04.2016, 15:08
Vidím, že Gustáv jde s dobou
02.04.2016, 11:16
0
No to je piča!!!!
02.04.2016, 10:03
1
Jak se v tom může někdo vyžívat. To je hrůza.
02.04.2016, 15:24
taky nechápu,jak takový pičoviny můžou někoho rajcovat
02.04.2016, 16:47
Někdo to má prostě tak, že jakákoli forma bolesti mu dokáže postavit ptáka. Bolest se transformuje v sexuální vzrušení a někoho to udělá i 10x líp než normální sex - ba ho to může dostat přímo do extáze. Je to prostě sexuální úchylka.