ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Okatá Můra - vystupme z Unie, okamžitě!

2487x
Komentáře
19.04.2016, 20:52
0
Hovori pravdu. Europska unia robi vsetko preto, aby rozdelili jednotlive narody. Najvacsim nepriatelom Europskej unie je narod, ktory ma svoju homogennu identitu, ktoru ma postavenu na svojich dlhodobych dejinach a kulture. Dlhodoba propagacia multikulturalizmu spojena s otvorenym prijimanim imigrantov z celeho sveta vyzera ako plan, ktorym sa socialni inzinieri z Bruselu snazia narusit identity jednotlivych narodov tak, aby uz nebolo rozdielu medzi Nemcom, Africanov, Talianom, Arabom, Spanielom, Slovakom ci Cechom.
16.04.2016, 00:10
7
Tady jsme ještě v těžké pohodě a věřím že kdybysme byli v takových sračkách jak Skopčáci tak zaplníme Václavák jako v 89ým, ale já se kurva divím že si to nechají líbit Němci, Belgičani, Holanďani, Francouzi, Švédi, Angláni. Do prdele to nemají žádnou hrdost, že si nechají vládama vytírat prdel? Do prdele tam už měl dávno vypuknout majdan, povyházet ty mrdky z oken držkou na asfalt a všechnu přičmoudlou svoloč ztama vypráskat..
14.04.2016, 22:38
2
Bylo by už na čase donutit špičky EU aby přiznali k čemu se vlastně chystají a tají to před námi. Rusko najednou opustilo Sýrii, Obama stahuje vojáky, velké řetězce musely nahlásit stav zásob základních potravin, hřbitovy musí nahlásit místa pro masové hroby, v lékárnách chybí některé léky... Umíme si dát 1+1 dohromady... A i přesto jsme ujišťováni, že se nic neděje?
15.04.2016, 12:30
To se pak budou naši servilní demokratičtí poskoci hodně divit, čemu ti užiteční idioti sloužili
14.04.2016, 22:35
3
Parafráze "Té naší písničky české" od Karla Hašlera: Měli jsme státeček, jako ten šáteček, krumplovaný. Ale zlí sousedi, div že ho nesnědí, jenom ho trhají z každé strany. Pak byl ten státeček, jako ten šáteček, otrhaný... Však my se vzkřísíme, my si ho spravíme, bude zas tak jako malovaný. Bouře se přežene, ožijeme, a pak ty vetřelce vyženeme. Pak si ty kousíčky, krajky a hadříčky, ke svému šátečku přišijeme.
15.04.2016, 00:00
Mám rád krajkové šátky, především na moravských lidových krojích, mám rád ženy v krojích, mají svoji krásu, kouzlo a půvab. Naše úžasné tradice jsou věc, pro niž stojí za to bojovat a nezaprodat vše za prchavé potěšení z pár zlaťáků, jako činí naše současná zkorumpovaná elita.
14.04.2016, 21:51
3
Jsem příznivcem evropské integrace, ale ne za současných podmínek, kdy je v Bruselu nasomrovaná ta nejhorší neomarxistická svoloč v čele s všemožnými Junckery, Schulzy, Rompuyi, Barrosy, Tusky a jinou havětí, která nás svými nesmyslnými rozhodnutí táhne ke dnu. Patří vůbec ještě Evropa evropským občanům? A hájí Evropská unie jejich práva? Obávám se, že žijeme v Evropě, kde se lidé mají stejně dobře bez ohledu na to, zda pracuji či ne. Dokonce se nebojí díky sociálním dávkám poskytovat stejný životní standard i lidem, kteří nejsou ochotni akceptovat a tolerovat naši vlastní kulturu, naše tradice a především naši demokracii. Sociální pokusy, které slibovaly zvyšování životní úrovně Evropanů, byly zneužity k politickému ovládnutí Evropy a Evropská unie dnes mnohdy zhoršuje svými politickými diktáty naši životní úroveň. Stali jsme se nesvéprávnou kolonií, která dostává držhubné v podobě dotací na všemožné nesmysly, aby na nás mohli ochotně aplikovat svoji sebevražednou politiku.
14.04.2016, 22:33
Mě by zajímalo, co porad ty podelavky zapadni tutlaj, kricej demokracie a nastoluji totalitu, NWO s iluminaty v tom maji prsty...uz jsou tak pruhledni a paranoidni, že na sebe upozornujou stejne..a hlavne pozor na komunisty, že sméčka ze západu?! A víš Ele, proč na Slovensku zatrhli jednomu nakladateli vydat 15 000 nových výtisků Mein Kampfu? Mein Kamf je "nebezpečný" v dnešní době hlavně pasážemi, kde rozebírá demokracii, kdy neodpovědnost státních úředníků a politiků nutně vedou ke komunistické revoluci či válce. A v tom je pravda A.H., která nesmí být dnes frekventována! A ještě něco: té zbylé írácké pakáži, která "laskavě" zůstala v Brně, přidělila místní pomatená radnice byty na Starém Brně, kde se to muslimy jen hemží a mají zde modlitebnu. Má to být nějaký další sociální experiment? Takže jsou to křesťani, leda když se jim to hodí. Všichni ven! A za svoje!
14.04.2016, 23:08
ele to jsou kovani kapitaliste a oni nejsou rasisty protoze jim je jedno z koho budou zdimat penize my slovane pro ne jsme jen untermensch takze evropska integrace nebude fungovat nam je blizsi slovak polak rus atd ane anglosaska sebranka a ten nas zivotni standart ani ty uterky nechtej....
14.04.2016, 23:50
Zloděj křičí: "chyťte zloděje!" Největší křiklouni za demokracii a lidská práva ve svých zemích sami utlačují svoje lidi, ať je to Makrela v Reichu, která za pomocí Zuckerberga zavádí cenzuru internetu po čínském způsobu, systematicky zatajuje kriminální činnost i imigrantů a když se něco provalí, tak místo aby ta krvavá diktátorka odstoupila, tak pošle policii, ať násilně rozežene pokojné demonstranty slzným plynem, ve Francii hrozilo, že v krajských volbách vyhraje Le Penová a utne tipec současným kolaborantským partajím, tak se spojili odvěcí rivalové, jen aby ji vyšachovali, v Belgii ohrožoval Vlámský blok nadějně rozběhlou islamizaci, tak jej prostě i bez opory v zákonech zakázali, výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat – co chvíli teroristické útoky, zrušené Vánoce, zrušené oslavy Silvestra, věčně výjimečný stav, … když ve Švédsku hrozilo, že vyhrají demokraté, tak multikulti klika raději zrušila plánované volby úplně. Tomuhle naši milí páni humanisté říkají demokracie? Nasrat! Tyhle země se v souvislosti s námi neustále ohání demokracií a evropskými hodnotami, ale právě ony jsou ty, které se svých hodnot vzdávají a ustupují cizí kultuře, oni dávají demokracii na frak, oni v rámci politické korektnosti utnuli svobodě slova tipec a naopak země V4 jsou ochránci evropské kultury, na kterou v západní Evropě jaksi pozapomněli. Západní země, které utlačují vlastní obyvatelstvo a provádí na něm regulérní genocidu, by se mohly učit demokracii spíše od nás, ale to jim jejich bezbřehý egoismus nedovolí, to budou raději rýt držkou v zemi, než aby uznali, že ten "východní plebs" má pravdu.
14.04.2016, 21:13
3
Lidstvo je přemnožené, všeho je extrémně moc - není problém vyrobit, vytvořit, ale prodat (Applu klesnou tržby o 1 % a burzy jsou v řiti). Plus nesmyslný tlak (najatých manažerů - jejich odměny se odvíjejí od hospodářských výsledků) na neustálý, reálně ale neuskutečnitelný růst. To je ten hlavní průser současného světa. V EU se k tomu přidává společenství zcela nesourodých národů, celosvětově pak jakási lidskost. Strach z cizího, neznámého (xenofobie), který umožnil lidem přežít dodnes, je teď vydáván za téměř nemoc. Buzny a spol. jsou naopak dávány za vzory. Řím před svým koncem je proti tomu totální čajíček.
14.04.2016, 22:08
To, co je mediálně prezentováno jako xenofobie či rasismus, není nic než přirozená reakce pramenící ze zdravého pudu sebezáchovy. Jestliže se někdo téhle své přirozené reakce vzdá a nechá si ve jménu indoktrinace falešnou solidaritou ubližovat a snášet útlak od jiných, tak je to pro mě nebetyčný hlupák. Dokud takový hlupák ubližuje jen sám sobě, řeknu si dobře, je to jen jeho věc, ale tihle hlupáci, kteří sídlí ve vrcholných orgánech EU, svým neuváženými rozhodnutími ohrožují celé národy, což už je problém značný. A tihle naši samozvaní vědátoři s patentem na rozum vidí, že islám po tom všem, co v Evropě páchá, už obhájit nedokáží, tak se zaměřili opačným směrem, k perzekuci domácího obyvatelstva. Snaží se za každou cenu najít cokoliv, čím by nepohodlné vzpurné vlastence, kteří oponují bruselskému diktáru multikultury, zdiskreditovali, umlčeli. A k tomu se nejlépe hodí strašák Ruska nebo Číny, ale že zde mnohem horší teokratická diktatura - Saúdská Arábie - sponzoruje miliardami stavbu mešit, islámských center, šíří ultraortodoxní formu militantního islámu - wahhábismus - a provádí tichou islamizaci, už jim jaksi uniká.
15.04.2016, 12:38
S těma buznama je to v západní Evropě ještě horší než tady, tam už jsou předobrazem ctnosti a heteráci jsou braní jako něco špatnýho, zpátečnickýho, nemorálního: V ulicích Paříže demonstrovalo za tradiční rodinu 1 milion lidí, později dokonce 1,4 milionu lidí. Je příznačné, že francouzská levicová a liberální vláda hlas lidu ignoruje a agresivně prosazuje homosexualismus. Proti pokojným demonstrantům zasahovala velmi brutálně policie, použila proti nim obušky a slzný plyn, bila je a zatýkala. Policisté zbili dokonce také jednoho kněze a útočili i na matky s dětmi. Tak vypadá západní „demokracie“ v praxi. Ideologie úpadkového liberalismu je prosazována bez ohledu na vůli lidu. Podobu současného zdegenerovaného Západu dokonale ilustruje to, že policisté zabavovali demonstrantům loga propagující tradiční rodinu s odůvodněním, že narušují dobré mravy.
14.04.2016, 20:06
0
To je takoveJ šikmookej KOKOT!!!!
14.04.2016, 21:02
Nějaké argumenty ? Hlavně, že máš strach z Ruska ale nevíš proč. Nemám ti to za zlé. Slabomyslní jedinci byli vždycky v historii ti nejlépe ovlivnitelní. Méééé, méééé
14.04.2016, 21:39
To bude zase určitě ta rezatá motorkářská kunda, ta taky nikdy nemluvila k věci!
15.04.2016, 12:41
Argumenty? To bys chtěl od toho mainstreamem naočkovanýho chudáčka moc, ten je rád že si zvládne sám zavázat tkaničky a vypravit se do školy sám bez pomocí rodičů
14.04.2016, 14:54
2
Hahaha, tak tohleto je gól! Opravdu se směju těm sluníčkovým debilům a celý vládě, jak jim ty legální přesuny migrantů totálně krachly! DD http://www.novinky.cz/domaci/400514-dalsi-iracane-chteji-odejit-z-ceska.html (nutno smazat mezeru, aby odkaz fungoval).
14.04.2016, 20:02
Ty jsi takový DEBIL!
14.04.2016, 12:34
4
Milý Brusele, je nám velmi líto, ale Česká republika nemůže hasit následky nezodpovědné imigrační politiky Evropských států a neschopnosti hraničních zemí Schengenu strážit své hranice, k čemuž byly vstupem do Schengenského prostoru zavázány. Za současného stavu nemůžeme nabírat přebytečné, nikým nechtěné imigranty. Jednak tito k nám stejně nechtějí, chtějí do Německa, Švédska, Velké Británie a dalších západních zemí (viz. křesťanští upchlíci z Jihlavy) a držet je proti jejich vůli násilím v něktré z postsocialistických zemí je omezování jejich práv, jednak jsme nikdy nebyli koloniální mocností a nemáme tedy žádné závazky k zemím, z nichž přichází migrační vlny, jednak má naše země dost svých problémů k řešení. Tehdy, až budou mít všichni naši občané kde bydlet, až budou mít všechny rodiny dost finančních prostředků, aby se dokázaly postarat o svoje děti či seniory, až nebudou naši lidé dílem exekutorské zvůle balancovat na pokraji existence, až se nebudou na naše nemocné skládat sbírky nebo sbírat víčka od PET lahví, až se nebudou muset dotovat Klokánci z mimovládních fondů, potom teprve můžeme pomáhat jiným, do té doby nikoliv. Prvořadé je zabezpečit důstojný život našim občanům, až poté můžeme rozdávat pomocnou ruku cizincům. Pakliže vlády států jako Německo, Francie, Nizozemsko, Belgie, Švédsko, Norsko ad. opovrhují vlastními občany, není v jejich zájmu starat se o jejich blaho a především bezpečnost, je to čistě jejich věc, do níž nemáme právo mluvit. Česká republika však mezi takovéto země nepatří a (dá-li Bůh) nikdy patřit nebude a stejně tak vy nemáte právo mluvit do naší politiky, nařizovat scvrchovanému českému státu, co má a co nemá dělat. Děkuji, že jsi vyslyšel má upřímná slova a již nebudeš proti naší vůli prosazovat žádné relokační mechanismy na uprchlíky.
14.04.2016, 22:28
Pod to se podepíšu. My Češi jsme nikdy koloniální mocností nebyli, my nikdy otroky z Afriky pro svůj prospěch nevyužívali, stejně tak jsme nikdy nenapadli žádnou svrchovanou zemi ve jménu šíření „demokracie“, tudíž nevidím jediný důvod, proč bychom jim měli pomáhat s tím, co si sami natropili. Jsou to snad svéprávné země, tak ať si sklízí, co zaseli, sami. Navíc jde-li o islámské země, odkud sem přistěhovalci přicházejí, to právě ony mají co splácet nám! To ony se nevypořádaly se svojí koloniální minulostí. Arabské země kupčily s otroky mnohem dříve než Evropané. Pořád se mluví o zanedbatelné epizodě křižáckých výprav, ale nikdy jsem neslyšel z úst pomatených sluníčkářů fakt, že celé Středomoří od Turecka přes celý Blízký východ až po celou Severní Afriku byl dříve křesťanský a muslimové při jeho dobývání prolili hektolitry krve, zotročili či vyhladili původní obyvatelstvo (Byzantince, Asyřany, Kopty, Berbery apod.).
14.04.2016, 22:41
Je to tak Ele. A kdybys tohleto dneska vypustil někde na nějakým humanitním sluníčkářským oboru, tak prostě nedostuduješ. Ani na akademický půdě se nesluší říkat pravdu a vytahovat tam dneska takový témata je docela o hubu.
15.04.2016, 00:07
A pak že phavda a láska zvítězí nad lží a nenávistí, jak nám před léty sliboval jakýsi nedomrlý ráčkující tuberák a on přesný opak, lež vítězí na plné obrátky, je prolezlá politikou, médii i křivými hubami pseudocelebrit a fanatických sluníčkových "akademiků" s patentem na rozum, nenávist ke všemu českému, tradičnímu, pěknému, čistému, evropskému válcuje naši zemi a kolaboranti napojení skrze všemožné neziskovky penězovody na státní a evropské dotace škodí, seč jim síly stačí, až jim teče pěna od huby. To jsme to dopracovali.
14.04.2016, 10:14
1
S Okamůrou čekejme světlo na konci tunelu. Kdo jinej nás může vytáhnout z temnoty na světlo než právě Můra?
14.04.2016, 20:03
Ty vole, už to nehul, máš debilní kecy DEBILE!
15.04.2016, 12:43
když chybí argumenty, začne se s nadávkama a urážkama? že mě tahle ubohost u ovečky baštící mainstream vůbec nepřekvapuje
14.04.2016, 01:56
0
Sice má pravdu to ano.Ale proč mu to nějak nemůžu uvěřit?Takových tu už bylo od 89 ho co před volbama slibovalo a když se tam ta strana dostala,tak jak to dopadlo víme všichni nezájem a hrabat a hrabat.Když ptáčka lapají pěkně mu zpívají.Ale zase na druhou stranu šanci bych mu dal co předvede proč ne.A když nic nepředvede,tak přiští volby dopadne se svou stranou jako VeVerky s celým slavným panem Jonem.
14.04.2016, 22:32
Šanci určitě jo, protože co chceš vybírat mezi socany, mafiány, komanči, vymatlanými kalouskovskými magory, oligarchou Burešem, zelenými extrémisty a bezpáteřní kurvičkou jménem lidovci? Lepší volbu v tomhle panoptiku vážně nenajdeš, ať hledáš, jak hledáš.
13.04.2016, 21:04
3
A na co se čeká?Na těch 200 idiotů co řídí nás 10 milionů? z 10 milionů je nejmíň 2,5 mil lidí postarat se o těch 200 zkorumpovanejch chudáků -A bylo po všem...
14.04.2016, 16:15
Znáš z poslední doby této vlády korupční skandál?? Napiš mi ho! Díky
14.04.2016, 21:05
Já o jednom vím a proto jsem taky sobotkovi napsal email. Jelikož podporuješ tuto vládu řekni mi jestli ti příjde normální aby se o třeba takovém vstupu do EU hlasovalo v referendu ale o výstupu už ne. Podle zákona o všeobeckém referendu který připravoval Dinsbier je výslovně zakázáno hlasovat o věcech jako - přijetí lidí z jiných zemí, výstup z EU, NATO. Příjde ti to demokratické a naprosto v pořádku?
14.04.2016, 23:13
Chceš nějaký korupční skandál? Co třeba Sobotkovo zneužívání poslaneckých náhrad, privatizace OKD jeho kámoše Bakaly, co Chovanec a zakázky České pošty, co nedávný korupční skandál v liberecké ČSSD kolem Duška, není to tak dávno, co dostal Ráth "sedmičku" vína, ano skutečně křišťálově čistí socani, o oligarchovi Burešovi a jeho zakázkách pro Agrofert a Čapím hnízdě, nebo o bezpáteřních lidovcích s jejich církevními restitucemi raději ani nemluvě.
13.04.2016, 20:10
-5
Kurva vytáhnete si hlavu z prdele, běžte si přečíst noviny, přestaňte sedět na zvracený ! A hlavně přestaň už věřit té šikmoke opici! na FB. téhle opice je taková cenzura, že taková není ani v Číně! Každý kdo podporuje to japonské embryo, je na úrovni žáka 3 třídy ZŠ! Kdo to neví, tak to pako vytunelovalo vlastní stranu, založil druhou aby si přišel k penězům přes takové idiota, kteří ho podporují!! Hou domluvil sem !
13.04.2016, 22:30
Blahopřeji k objevení Ameriky. Slušný a poctivý lidi se v politice těžko hledají, protože tam žádný takový nejsou. A kdo si myslí, že se lidi dávaj na politiku pro blaho lidu, jsou na úrovni jeslí. Naopak si tam jdou především nahrabat prachy. A takových tam je většina! Jenže faktem je, že když nás z těch sraček nevytáhne Okamura nebo nějaká radikální pravicová strana, tak už nikdo! A někoho se tento národ chytit musí, protože jen dokáže nadávat v hospodě u piva nebo zde. Tento národ potřebuje silného vůdce, jehož by následoval. Byť by ten vůdce měl i nějakej ten škraloup (ostatně jako většina politiků), což je v týhle situace úplně nepodstatný, protože někoho se chytit musíme. Anebo ne? Okamury se nechytíme, protože stejně jako většina politiků krade a hrabe jenom pro sebe? Tak při tomto stylu uvažování se v těch sračkách nakonec i utopíme a bůh ochraňuj tuto zemi!
13.04.2016, 22:37
Zoufalá situace vyžaduje zoufalá řešení: Okamura, Sládek, Vandas atd. Vyberte si, pokud nechcete svou zemi předat migrantům!
14.04.2016, 10:24
Který noviny, ty mainstreamový multikulti blafy, kde líčej imigranty jako ty největší chudáčky a vyřvávaj jak jsou u nás cikáni utlačovaný? Tak jestli budu hledat pravdu, budou noviny to poslední, po čem budu sahat, tak nanejvýš na vytření prdele.
14.04.2016, 16:13
Kurva jestli se chce díky té opici dostat do izolace EU, tak já ne! Opice nemá o demokracii ponětí viz jeho FB. nikdo uprchlíky nechce ale výstup z EU není řešení! Vlastní strana ho vyloučila za diktátor metody a tunelování, co udělá z tímto státem ČR,? Sloučí se s SSSR Putin, pak zapomeňte na svobodný net! Přístup na všechny web světa! Tak jak se chová na svém FB. tak by řídil ČR! Šanci? Může blázen dostat šanci? Viz KSČ 1948 ,díky za rok 1989 . Kdo chce diktátor vládu jednoho zmrada ,ať se podívá na KLDR, Venezuela, kde nejsou základní věci, a svobodě nemůže být řečí! Kdo nevěří doporučuji napsat kriticky status na stránku FB. Okamura a to 10 min je zablokovan !! Ano Okamura patří na stránky ztracený. Cz Jákož to externista!
14.04.2016, 18:55
benyhil- mě bylo hned jasný odkud vítr vane. Seš další debílek co si myslíš že kdokoli je proti establishmentu je RUSKÝ ŠPION ! To už tady chlapče bylo.. Podstatná otázka zní seš tak vypatlanej , že jim to žereš tak doslovně nebo si za to placen ?
14.04.2016, 20:04
Konečně normální a rozumnej člověk! Dík,hou!
14.04.2016, 23:03
A koho tedy radíš volit, ty chytráku? Mafiány skrznaskrz prolezlou Rittigo-Janouško-Hrdličkovskou ODS, přizdisráče Sobotku, servilně ohýbajícího hřbet před Merklovou, který zneužíval poslanecké náhrady a prostřednictvím Bakaly vytáhl ze státu stamiliony, Kalouska s jeho nefunkčními padáky, pandury, letouny casa, modernizací tanků a fackováním lidí na veřejnosti, řepkobarona Bureše s jeho čapím hnízdem, komanče, kteří se dosud nedistancovali od své minulosti, prospěchářské lidovce s jejich církevníma restitucema, zelený islámofilní extrémisty, pučisty z úsvitu, nebo koho vlastně? Ukaž mi jedinou stranu, na níž neulpěla špína. Při té vší bídě budu volit alespoň menší zlo. A tím žádná dosavadně vládnoucí strana rozhodně není. Netvrdím, že může Okamura něco změnit k lepšímu, ale rozhodně toho nemůže změnit k horšímu víc než současní kormidelníci.
15.04.2016, 12:46
blbounhile se stejnou cenzurou jsem se setkal prakticky na všech facebookovejch profilech všemožných vládou podporovaných neziskovek, na stránkách romea apod. takže ty tvoje srance s KLDR si nech od cesty a nedělej ze sebe ještě většího debila než jsi, i když to už vlastně snad ani nejde, že?
13.04.2016, 13:33
7
Ten japončík má pravdu.Líbí se mi pořád víc a víc.
13.04.2016, 18:39
MNĚ TAKY A PAK NÁM BUDOU DIKTOVAT CO BUDEME ŽRÁT,ALE TO UŽ DĚLAJÍ
14.04.2016, 20:05
Tak spolu táhněte do prdele!
15.04.2016, 12:47
Co kdybys táhnul do predele ty bimbasi a s sebou vzal všechny Kalousky, knížata, Dienstbiery, Šabatový, Schapiry, Matěje Stropnický, Kohouty a další havěť?
13.04.2016, 13:21
6
V Bulharsku se formují skupiny dobrovolníků, kteří chtějí ochránit hranice své vlasti před uprchlíky. Některým se podařilo zadržet desítky uprchlíků, kvůli svému počínání však čelí vyšetřování. Pozornosti policie neunikl ani zápasník Dinko Valev, který se honem na běžence chlubí na sociálních sítích. Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/bulharsko-uprchlici-domobrana-dev-/zahranicni.aspx?c=A160413_104243_zahranicni_ert
14.04.2016, 23:18
Je to zrůdnost nejvyššího ražení, ale v dnešní zvrácené době, kdy má zločinec větší práva než jeho oběť, kdy za vraždu člověk dostane nižší trest než za "nepřiměřenou" obranu, kdy rasistická justice třídí podle barvy pleti a dle toho volí výši trestu, kdy jsou nenásilní demonstranti včetně žen, dětí a důchodců rozháněni slzným plynem, biti na ulicích za jejich názor policejním gestapem, se vážně nedivím, že nelegální převaděče z neziskovek nechávají být, zatímco hrdinné domobránce, kteří suplují za neschopnost ozbrojených složek ubránit státní hranice, popotahují u soudů.
15.04.2016, 23:48
Bulharský soud poslal v pátek do domácího vězení Petara Nizamova, samozvaného „lovce migrantů”, jehož videozáznam ze zadržení tří běženců vyvolal mezinárodní pobouření. Proces pokračuje - Bulhar čelí obvinění z nelegálního zadržení uprchlíků, informoval server BalkanInsight. Před soudní budovou na Nizamova čekaly desítky jeho stoupenců, kteří mávali bulharskými vlajkami. Někteří byli oblečeni ve vojenském. Bulhar vyšel z budovy s voláním „Ať žije Bulharsko” a byl uvítán potleskem. Prvním samozvaným lovcem migrantů, který se dostal do povědomí veřejnosti, se stal Dinko Valev z města Jambol. Ten v televizi přiznal, že již v únoru násilně zadržel skupinu 12 migrantů. Vyznamenání pohraniční hlídky. Po stížnosti Bulharského helsinského výboru ho policie 25. března vyslechla v Burgasu a tuto středu pak ve výslechu pokračovala v Jambolu. Zda byl z něčeho obviněn, není jasné. Následně 6. dubna policie vyznamenala dobrovolnou pohraniční hlídku, která u hranic s Tureckem zadržela 23 uprchlíků. O tři dny později ocenil činnost hlídek i premiér Bojko Borisov s tím, že každá podpora státu „je vítaná”. Poté, co video zveřejněné Nizamovem vyvolalo mezinárodní kritiku, bulharské úřady ale svůj postoj radikálně změnily. Borisov tento týden v pondělí například uvedl, že „jakákoli nelegální akce či nelidské zacházení stát nebude tolerovat a takové projevy budou soudně stíhány”. /////// Takže si to shrňme: 1) Nelegální překračování hranic, navíc bez platného cestovního dokladu, je zločin. Pokud tito dobrovolníci zabraňují páchání trestné činnosti, měli by být spíše naopak vyznamenáni a zadrženi naopak sluníčkáři z neziskovek, kteří uprchlíkům pomáhají hranice nelegálně překračovat! 2) Oceněni sice původně byli, ale koukám, že mají v Bulharsku vládu stejných přizdisráčů jako u nás, kteří si nedokážou stát za svým slovem a po sebemenším tlaku ze zahraničí povolí a svoje názory klidně otočí o 180°. Takoví bezpáteřní krysí politici typu Dluhouše Sralbotky jsou ostudou a důkazem totálního úpadku naší politické scény a její kultury.
17.04.2016, 03:21
Taky jsem to četl a bedlivě to sleduju. Je to vážně na blití, ale postřehnul jsem i jinej další úhel: jak je možný, že se zrovna v tuhle dobu v Bulharsku tvoří taková domobrana jako v případě invaze, ačkoli naše média o ničem takovým neinformují? V Bulharsku se totiž něco začalo dít a vsadim se, že už postupně lifrujou čmoudy z Turecka do Evropy. A to všechno s požehnáním Merkelový a její dohody s Erdoganem. Něco se děje. Ale nejsme informováni o všem. Jinak Bulhaři zrovna staví další kus plotu podél hranic, takže by nás nakonec mohli zachránit. Ale ty tlaky tam musely bejt podle mě hodně silný, když nakonec takhle ustoupili. Neměl bych jim to za zlý. Protože všichni moc dobře víme, co za psychopaty sedí v Bruselu...a ti jsou schopný čehokoli!
SVK
13.04.2016, 13:10
6
skurvený brusel skurvaná EU.....TREBA VYSTÚPIŤ S TEJTO žUMPY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SVK
13.04.2016, 13:08
7
MôžTE íSť AKURáT TAK DOPIčE AJ VY čESI AJ MY Slováci !!!! Keby sa robilo referendum v oboch našich krainách tak istých 75% percent by bolo za vystúpenie ČZ a SK z pokokotenej pojebanej EURÓPSKEJ SPIČENEJ úNIE.POJEBANÝ BRUSEL,KôTY,POJEBANá MERKELOVá,SKURVENE NEMECKO,POPIčENý MIGRANTI KURVYYYYY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13.04.2016, 15:01
kvalitní komentář zasloužil plus
13.04.2016, 17:35
má pravdu taky jsem mu tam jeden bouchnul
13.04.2016, 11:59
7
Před pár týdny jsem byl na jeho přednášce s dotazy na konci a byl jsem velmi příjemně překvapen. Pravděpodobně jim dám hlas už jen z důvodu aby ho nedostal nikdo ze stávajících parlamentních stran. Nesouhlasím úplně se vším ale na podstatných věcech se s ním schoduji a myslím, že má tady jako jediný z nových stran šanci udělat ve volbách slušný výsledek. A ten potřebujeme jako sůl. Chybí tady jasná protiváha jelikož opozice je banda šašků bez vlastního programu.
14.04.2016, 23:20
Já ho ještě neměl možnost vidět naživo, takže nemohu soudit. Nedělám si žádné iluze, jeho vedení Úsvitu bylo značně pofidérní, ale přesto všechno je pro mě z toho póvlu tam jediným možným kandidátem.
13.04.2016, 11:25
1
uz aby to bylo to referendum za dotace u nas postavili tenisove kurty a nemocnice jim pada na hlavu...
13.04.2016, 20:58
to u nás zase za dotace v ZOO krásnou negerskou vesničku,ale ploty děravý jak ceďák a na ty si zoo musí sehnat ze svýho-už tam psi smažek roztrhali x kusů zvířat,ale to nikoho nezajímá-opičí víska měla přednost
14.04.2016, 09:01
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/400435-zprava-usa-kritizuje-cr-za-postoj-k-romum-a-za-protimuslimske-nalady.html
14.04.2016, 09:06
slasher:-(((
14.04.2016, 14:44
Proč nám musí do prdele pořád někdo říkat, co máme dělat? Už mě to vážně sere kurva fix! Ať táhnou Amíci do píči. A místo abysme je zavalili sprchou shnilých rajčat když tady projížděl jejich konvoj, tak akorát držíme huby a máváme vlaječkama jako když jsme vítali Brežněva!
14.04.2016, 15:26
hundass jj to je politika usa a jejich kolonie nemecka zkurvenej konvoj tu opet pojede vse je namireno proti rusku jestli bude valka tak jsme vsichni v pdely a jestli si prachati zaprodanci myslej ze utecou do svych apartmanu na floride tak se seredne mylej i tam je valka dostihne a brezneva se vlajeckama vitalo ale ted je to daleko horsi anglicky se mluvi v tv firmy maj anglicke nazvy jejich svatky nam cpou zbozi je popsano eng jsme cesi a slovane nikdy ne anglosaska kolonie
14.04.2016, 17:59
souhlas s archon cau
14.04.2016, 22:56
vezen ahoj:-)
14.04.2016, 23:25
Slasher, o těch čoklech jsem to slyšel a nasralo mě to, ale o té africké vesničce slyším prvně. Už jsem dlouho v ZOO nebyl a letos jsem tam plánoval zajít, podívat se na lední medvídě, ale tohle mi poněkud zkazilo chuť, těch multikulti manýrů už mám plné zuby.
13.04.2016, 08:51
4
Stejne se z toho za chvili poserem vsichni... Jen ON se to neboji rict narovinu v jake PRDELI vlasne sme a kde zkoncime...
13.04.2016, 00:51
3
Okamura tenhleten projev hodil na net 7. dubna, takže to je naprosto fresh. Máme info z první ruky, vidí do toho zákulisí daleko líp než my.
12.04.2016, 23:25
4
Super popisek.
13.04.2016, 00:37
Já jsem hlavně zvědavej kam až tohleto zajde. Záměr zlikvidovat Evropu vidí už každej slepec.
13.04.2016, 00:42
Jde jenom o centralizaci moci v Německu, teď kvůli teroristům chtěj dokonce založit celoevropskou FBI. Začínám věřit tomu, že ty útoky ve Francii a v Bruselu byly dopředu naplánovaný jako záminka pro omezování svobody lidí z důvodu zajištění jakoby větší bezpečnosti.
14.04.2016, 10:28
Přitom každej ví že jediný opatření k lepší bezpečnoti je nevpouštět sem imigranty. To je těžká schíza, když ti samí co do světa hlásí jak imigranti nepředstavují žádnou hrozbu a islám je náboženstvím míru, potom vyhlašují vyjímečný stavy, ruší kulturní akce z důvodu bezpečnoti a zakládají tyhle tajný služby. To jim může žrát fakt jen totální idiot.
14.04.2016, 23:33
Dobře tomá EU vymyšleno. Nacpe sem miliony potencionálních teroristů a po pár ohňostrojích nám řekne, budeme muset okleštit vaše práva ve jménu bezpečnosti a zatímco Rusko za to samé kritizuje, tak sama to dělá bez větších problémů za dozoru neziskovek a ještě z toho vyšla jako humanista, který zachraňuje "uprchlíky". Frau Makrela alias Hitler v sukni si odnese nobelovku, Arábie dostane výměnou za ropu Evropu na talíři, strůjci NWO zase o něco utáhnou otěže a zblblí Evropané splačou nad svojí hloupostí. No ale to už bude pozdě.
15.04.2016, 12:48
Uhodils hřebíček na hlavičku ele
15.04.2016, 21:39
Tak to mě těší, já totiž většinou uhodím místo hřebíku prst. Přiznám se bez mučení, že když se stála fronta na zručnost, tak jsem ji promeškal, jelikož jsem právě vystával frontu na úchylky.