ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

sexchat.cz

Poznatky o rasách

2754x
Komentáře
10.06.2016, 14:35
0
Tak jako nelze zapřít negrům větší mužnost a fyzickou konstituci, což je předurčuje k vítězství v mnohých disciplíných atletiky a u Smilodonovy staré v posteli, tak nelze popřít jejich nižší intelekt i sociální inteligenci, což je důvodem, proč se v jejich domovině budou jenom mlátit klackama a nikdy nic světu prospěšného nevytvoří..
09.06.2016, 11:21
0
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/405959-bez-uprchliku-zdegenerujeme-rika-nemecky-ministr.html zapadni kultura uz zdegenerovala rodina neni zaklad statu jen kariera a uzivani zivota
09.06.2016, 19:50
Nechápem toho ministra, myslí si, že černosi a farební v Európe rodinu obnovia? ... Že mu nikdo nedá po papuli!
10.06.2016, 15:12
degeneraci je myslena prave fyzicka.. kouknete se na dnesni mladez.. 99% bud obezni nebo naopak vychrtli.. rodi se uz v podstate mrtvi.. ac to zni neuveritelne uvedomte si ze 90% vsech lidi s alergii cukrovkou a x dalsima chorobama kteri v civilizovanem svete normalne funguji jsou bez leciv defacto mrtvi..nedovolim si odhadnoiut procento ale fakt je ze v pripade kolapsu civilizace prezije mozna 10% dele jak rok.ruznobarevni sou sice hloupi ale zdravi.. tedy logicky predpoklad je ze pokud se to smicha, ubyde nemoci a pribude iq. proto sem tu pakaz tahaji ve velkem.. k lopate zas tak vysoke iq jako ma evropan neni treba.a verte mi ze nadnarodni korporace zajimate pouze jako pracovni sila.. vas osud je naprosto nezajima.))
11.06.2016, 01:40
"Ubyde nemocí a přibude iq". No to první možná jo, ale místo toho jako bonus přibudou všelijaký tropický nemoci a paraziti, na který zde ani neexistují léky a na který není tělo Evropana zvyklý a nemá proti nim žádnou imunitní obranyschopnost. Těm černým hubám nakaženým HIV virem se budou rodit děti již nakažené tímto virem, ideálně to budou světle-hnědí mulati, pokud začnou prcat a znásilňovat Evropanky. Takže naše nemoci možná zmizí a místo nich se objeví jiné a daleko horší, než si vůbec umíme představit. Inteligenční kvocient se razantně sníží a míšeným párům se budou rodit děti hloupější a s hodnotou IQ, která bude ještě nižší než je průměr v dnešní Americe. Takže budeme ještě větší dementi než Američané, ze kterých jsme si před mnoha lety tropili prdel, že potřebují mít v návodu k mikrovlnce napsáno, že v mikrovlnce není vhodné sušit zvířata - zvláště pak kočky. Takže to shrnu: naše nemoci zmizí a razantně narostou nemoci, které dodnes neumíme léčit a na které se umírá. Tím pádem za pár desetiletí naše bílá rasa postupně vymře, takže negerská větší genetická odolnost, větší fyzická zdatnost půjde na úkor toho, že tady budeme umírat jako kdysi ve viktoriánské Anglii, když ještě neexistovaly léky na dnešní běžné civilizační nemoci. Naše IQ bude cca na hodnotě 70, což odpovídá lehké mentální retardaci. Těchto lidí se zde v celkové populaci vyskytuje kolem 6,8 procent. Jsou-li dobře vedeni, tak zvládnou zvláštní školu A místo aby se řešila a odstranila přičina degenerace Evropanů, tak se multikulturním způsobem řeší až její důsledky (nízká porodnost, mnoho civilizačních nemocí, fyzická zakrnělost, propagování leseb a gayů a celkové zavržení rodiny jako základu státu!). Takže to, že tyhlety opice jsou hloupý, ale zdravý, je totální píčovina, kterou může napsat jedině imbecil
11.06.2016, 01:56
Můj názor je, že naše celková degenerace byla něčí zbožné přání, je možné, že přímo nadnárodních korporací. Někdo si to velice přál a proto nás vedl tímto směrem - začalo být populární být single, svatby a početí potomka už není moderní, ale naopak je moderní být sám, nebo být gay a lesba a mít prostě sex se stejným pohlavím, takže možnost početí potomka neexistuje (příroda to tak nezařídila) a jedinou možností je adopce. Povinné dvě hodiny tělocviku na základních a středních školách byly pokud vím zrušeny - no a podle toho to pak vypadá, že? Do jídel se přidávají jedy a potraviny jsou chemicky upravované a do kuřat se píchají hormony včetně vody, aby zboží mělo odpovídající hmotnost. Na lidi je vyvíjen obrovský tlak a jsou ve velkém stresu, protože v zájmu zaměstnavatelů není mít spokojené a vyrovnané zaměstnance, kteří pak rádi pracují a do práce rádi chodí. O sračkách, které dnes míchají do vakcín a očkují s tím malé děti asi netřeba hovořit. Z mnoha dětí se pak stanou autisté anebo se u nich začnou projevovat jiné vážné problémy. To, v jakém stavu dnes Evropani jsou - není jejich chyba! Bylo to něčí zbožné přání a vedl nás přesně tímto směrem (média do nás začala hustit propagandu multikulti, single životního stylu, leseb, gayů apod., školství a zdravotnictví se zničilo, děti jsou ve velkým stresu, nic neumí a jsou hloupé), aby nám pak v ideální dobu mohli pohlaváři EU sdělit - vždyť se na sebe podívejte jak vypadáte a jak vedete svoje životy - děti mít nechcete, máte plno nemocí, jste líní a fyzicky zakrnělí - takže budeme muset přijímat imigranty z Afriky milánkové, ti vás obohatí, pozvednou naší ekonomiku a zvýší naši porodnost! Naše kultura je potřebuje a je to jen a jen pro vaše dobro. A nechovejte se jako rasisté a xenofobové, to se nám nelíbí. No jak se tomuhle vlastně říká - účel světí prostředky, ne?