ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

sexchat.cz

Nekrofilný samojeb

2573x
Komentáře
03.05.2013, 23:35
1
Nekro má mozkovej hendikep,ale hraje kripla dobře.
06.05.2013, 13:13
LOOOOL ty 114 kilová děvko
06.05.2013, 22:09
:-))))))
02.05.2013, 14:08
2
LOOOOOL "jaký je to vnímat svět z pozice totálního invalidy" ? Víš jaký ? Ubíjející !! Srážející na samé dno kde nemáš žádný odrazový můstek, jenom rodinu (jestli ještě nepomřeli) s tim falešným soucitem !! Pokud nemáš něco svého čemu se můžeš věnovat tak jenom počítáš ty minuty až tahle životní zkouška skončí a ty si odpočineš od těch vysmívajících se pohledů, od těch posměšků primitivní lidské rasy, od těch zákeřných naschválů a prolhanosti celýho systému !!! Až potom nalezneš klid !!! A nebo se uchílíš na zvraceny.cz a budeš nenávidět každýho jednoho parchanta se zdravýma pahejlama který si sem přijde aby vyjádřil svůj názoreček na něčí utrpení na vidku a budeš si přát ať každý doma chcípá v bolestech předevšemi příbuznými..ať trpí jako chromá krysa topící se v chcankách
02.05.2013, 15:34
Teda Ty ale musíš mít bab! Tak romantický příběh jsem už dlouho nečetl! Nechceš začít psát scénáře k telenovelám? koukalo by se na to určitě hodně lidí. A těch fanynek, co bys měl! Každý by Ti záviděl )
02.05.2013, 18:30
NS viem že to je ťažké,tiež by som neskákal dva metre do výšky.
02.05.2013, 19:06
Ravn - nedělej si z něj srandu ( Je to neetické. On teď bude zbytečně snít o tom, jak by skákal dva metry vysoko a bude z toho mít zase trauma a týden tady bude všem nadávat ( Minulý týden spadl ožralý i s vozíkem do dva metry hlubokého výkopu - teď se mu to všechno vrátí ve vzpomínkách ( Jak se tam plácal v bahně a ve vlastních výkalech skoro dva dny a nikdo mu nepomohl. Nemá to na světě vůbec lehké.
02.05.2013, 19:11
Wolwe..Nerobím si srandu z neho,bolo to myslené tak,že keby som ja takto poznačený tak by som sa nedokázal už tešiť z tohoto života. Úplne ho chápem. O tom že spadol opilý do blata neviem nič,asi mi tu niečo uniklo?
02.05.2013, 22:13
Ravn - No jasně že Ti něco uniklo ) především to, že si z něj dělám srandu já Ale NS to chápe, on není taková netykavka, jak ze sebe někdy dělá. Je to zvrácenec a do bahna padá pořád. Tak už se s tím tady ani nechlubí.
02.05.2013, 22:46
Myslím že dosť si vytrpel,preto si z neho srandu nerobím,ale tak jasné že je to zvrácené prasa a sem tam píše úplné choré veci,ale mám ho rád :-)
02.05.2013, 23:08
Samojeb je takový jaký je. Tímto portálem žije, snaží se být i za cenu útoků na svoji osobu takovým, jakým se uvedl v prvopočátku. Což je vzhledem k času a rozvoji netu, a s tím spojeného vývoje myšlení zdejších uživatelů velmi složitá záležitost (ostatně já si tu kouli u nohy nosím také). NS je velkou ikonou i za cenu svých komentů za hranicí tolerance a zákona. Nicméně si zde vybudoval nesmrtelnou pozici, ostatně stejně jako RAVN nebo wolwe, že?...:-) Dodnes nikdo neví, jestli si z nás NS nedělá neustále ptáky, nebo jestli je to pravda, ale nemyslím si, že by padal (jak tvrdí wolwe) do bahna…Pokud to nepřehání, tak ho mám také rád…:-)
03.05.2013, 00:01
Máš pravdu,NS je tunajší king :-)
03.05.2013, 15:35
duchcat - Máš zase pravdu. NS nepadá do bahna, není to manták. Ale protože bydlíme ve stejném městě a jen kousek od sebe, tak ho často potkávám a do toho bahna ho vždycky dotlačím a vyklopím i s vozíkem. Ani nevím proč - osobně proti němu nic nemám, ale prostě se mi to tak nějak líbí. A když není zrovna bahno někde u cesty, udělám si ho v kyblíku a vyklopím to na něj. Před měsícem byl NS nemocný a nevyjížděl z baráku, tak jsem ten sajrajt musel na něj plácat u něj doma. Bylo to pracné, časově náročné, ale je to minulost. už zase vesele jezdí ven a jelikož jsem ho před hodinou, v tom dešti, co tam teď je, vyklopil zase do příkopy, bude mu trvat až do večera, než se tady zase ukáže. Má těžký život a není v mé moci, abych mu ho nějak ulehčoval. Ani nevím, proč bych to vlastně dělal.
06.05.2013, 13:19
LOOOOOL wolwe seš muj nejlepší opečovatel :-)
01.05.2013, 18:39
1
Jen pro zajímavost bych napsala, že chirurgický výkon - Hemikorporektomie (přetětí těla v půli) je úspěšně prováděna ve dvou evropských zemí. Francie a Česká republika. U nás ji na špičkové úrovni provádí doc. MUDr. F. Antoš CSc. profesor chirurgické kliniky na Bulovce v Praze. Provedl již sedmnáct těchto zákroků, včetně zahraničí, kde tento výkon i vyučuje. Hemikorporektomie se provádí ve vyjímečných případech a jako terminální řešení, pro záchranu života. Jde o to, že po celkovém ochrnutí dolních končetin (adc. dolní poloviny těla), často dochází k dekubitům a později i k intravitální nekróze, čímž organismus spěje k celkové sepsi a nevyhnutelnému exitu. Přetětím těla dojde k oddělení problematické části a člověk může žít dál. Zákrok je velmi složitý, trvá 12 - 16 hodin a jsou přítomni všichni interní lékaři (urolog, kardiolog, nefrolog, neurolog atd....), spočívá v odebrání dolní poloviny těla těsně nad pánevním pletencem, někdy dokonce v místech vyšší abdominální krajiny. Zbylé orgány, které jsou zanechány musí být zapošity výše do břišní dutiny a upraveny příslušné vývody z těla pro jejich normální funkci. Složitější je též přemostění srdečních tepen a úprava krevního tlaku, který musí být vzhledem k nastávající pouhé polovině těla značně upraven. To jsem jen z malé části nastínila chirurgickou práci lékařů, kteří se zákroků účastní.......Důležitá je též pooperační léčba endokrinologa, který musí hormonálně uzpůsobit pacientovy potřeby (zvláště pokud se jedná o mladého muže) a nezbytná je též psychologická pomoc. Ač se někomu může zdát život ve vajíčku (tak říkají speciálnímu koženému vaku, kam se polovina těla poté zavěšuje), jako nepřijatelný a psychicky neúnosným řešením, volí jej (a výslovným souhlasným podpisem se všemi riziky souhlasí) 95% postižených.....
01.05.2013, 21:06
Pretty zabudla si napísať aj zlé stránky tohto radikálného chirurgického zákroku.Keď som hľadal názov pre svoj gorenoise projekt,tak sa mi zaľúbil práve názov Hemicorporectomy.Tak som si veľa o tom preštudoval na nete a podľa viacerých štatistýk si asi 70% ľudí ktorý majú za sebou tento zákrok siaha na život,je to veľká psychická záťaž a veľa ľudí dokonca ľutovalo,že sa nechali na tento zákrok nahovoriť lekármi a rodinou! Keby šlo o mňa,jednoznačne volím smrť toto by som nezniesol.
01.05.2013, 22:23
Pretty, u nás tyto zákroky provádí úspěšně i Pendolíno. Operace trvá okamžik. Někdy přežije horní polovina těla, jindy jen ta spodní. Před Pendolínem tyhle složité zákroky zkoušel i Košičan a Vsacan, ale nebyly tak úspěšné.
01.05.2013, 22:31
RAVN – děláš závěry podle nějakých virtuálních názorů. Pokud bych se dostal do podobného stavu, tak bych rozhodně nevolil smrt. Zkusil bych ještě zabojovat a nějak vnímat svět i z pozice totálního invalidy. Smrt je ukončení svého duševna, a pokud bys zvolil euthanasii, tak nejsi osobnost schopná se vyrovnat s životními problémy, byť takového kalibru. Pokud by ti fungovalo tělo z poloviny a mozek komplet, tak nevidím důvod odcházet na onen svět…
01.05.2013, 22:42
Duchcat...to sa ľahko píše keď nie si v koži dotyčného,nevieš čo a ako sa cíti a čo sa mu ženie hlavou. To že tu na fotkách je pár jedincov ktorý sa s tým vyrovnali,neznamená že by si sa dokázal vyrovnať aj ty.No veď skús,dojdi ku mne,robím amatérsku hemikorporektómiu bez narkózy :-)
01.05.2013, 22:48
Ravn - Jezdíš Pendolínem?
01.05.2013, 22:55
A to čo toto? To je vyšetření mandlí přes tlusté střevo? Ne děkuji. Jenom jsem chtěl říct, že pokud bych se dostal do tohoto stavu, tak bych rozhodně nespáchal sebevraždu...
01.05.2013, 22:58
Wolwe nie iba bicyklom :-)
01.05.2013, 23:00
Duchcat iné je o tom vravieť ako zdravý a iné je žiť s tým...myslím že väčšina by volila rýchlu smrť než takéto pomalé trápenie a výsmech od debilných ľudí.
01.05.2013, 23:00
Duchcat - ani já ne. našel bych si nový smysl života. Přihlásil bych se třeba do tanečních, pěstoval bych si kuří oka, hrál fotbal a na stará kolena bych chodil na výšlapy do hor. Dělal bych prostě všechno to, co jsem s nohama nikdy nedělal.
01.05.2013, 23:03
Ravn - Já taky ) a zatím jsem nikomu hemikorporektomii neprovedl. Jen jednou jsem přejel nějaké paní přes krk, ale jen trochu, dostala se z toho a pár přejetých nohou taky bylo a loni v létě jsem dal smyk a kole na takovém velikém fialovém slimákovi. Ten se z toho nedostal a já jsem se válel na chodníku ( ale přežil jsem to.
01.05.2013, 23:14
wolwe – do tanečních bych s tebou šel. Vytvořili bychom fantastický taneční pár pro šílený kankán a irský step…
01.05.2013, 23:15
Wolwe musíš byť opatrný
01.05.2013, 23:23
Ano, já vím. Zatím se pokouším jen o irský kankán a šílený step, ale mám talent. Stačí pár let a zvládnu to. Za loňský rok jsem protančil patery gumáky.
02.05.2013, 03:22
Ravn - nezapomněla jsem napsat i negativní stránku tohoto složitého zákroku, ale nechtěla jsem být příliš dlouhá. Samozřejmě, že člověk je psychicky na zákrok připravován jak před operací, tak po zákroku a i přesto je to poté jakýsi šok a trvá nějaký čas, než dotyčný přijme novou skutečnost, tedy svou změněnou tělesnou schránku. Měla jsem ve své klientele předposledního Antošovo pacienta. Dvaadvacetiletý M.T. podstoupil hemikorporektomii, jako jedinou, poslední možnost a vzhledem k jeho neúnosným bolestem a téměř chybějící levé končetině (dílo nekrózy) sám zákrok inicioval. Věděli jsme ale, že reakce po výkonu budou bouřlivé (vzhledem k tomu, že M. T. byl extrovert až cholerik, s nepříliš dobrým rodinným zázemím a dosud přetrvávajícím partnerským vztahem). Po týdnu naprostého mlčení a odmítání veškeré péče, nastala druhá refrekterní fáze. Pacient mne atakoval ústně i fyzicky a začal mě nenávidět víc, než část svého zbývajícího těla, které striktně odmítal. Po několika týdnech, kdy jsem přestala počítat nadávky, plivance a neúměrně hlasité žádosti o ukončení života, přišla konečně fáze třetí anticipační, tedy jakési předpokládané reverzibilní sebepřijetí a realizace vlastního Self. Abych to zkrátila Ravne, trvala opravdu dlouho, než ten klučina začal normálně uvažovat a fungovat a vzal svůj handicap jako nezvratný fakt, tedy jedinou možnost k přežití. Proseděla jsem u něj stovky hodin a jednou jsme se spolu i opili. Dneska jsme prima kamarádi a od Míši mi chodí pravidelně optimistické maily plné fotek. Po čase se i osamostatnil a dokonce řídí auto (k mému překvapení tu samou značku co mám já). Tím vším ti chci Ravne říci, že pud sebezáchovy je v člověku silně zakořeněn a i když máš nyní názor, že bys nastávající situaci nezvládl, jedno je jisté. Bojoval bys. A pak by záleželo, jak jsi vnitřně silný. Slabí jedinci odcházejí a musí uvolnit místo silným a vytrvalým. Život je dar, Ravne....nelze jím pohrdat, nelze ho vrátit. Je jen jedna cesta...dopředu!
02.05.2013, 03:23
Dc - velmi, velmi dobrý koment...jeden z tvých nejlepších, co jsem četla...
02.05.2013, 06:47
Pc – víš, v některých případech je vhodné hodit můj tak oblíbený černý humor, sarkasmus a zábavu za hlavu i na tomto serveru…Obdivuji tě, jak se dokážeš dalece věnovat a piplat se svým každým případem. Na to musí mít člověk docela slušně obrněnou náturu, ale hlavně ho to musí bavit. Tady nejde jen o Hippokratovu přísahu, ale ve tvém případě se práce stává i koníčkem a potom není co řešit…Pokud by byl stát plný takových lidí, jako jsi ty, tak si žijeme v bavlnce. Dost komplimentů, jdu si udělat čaj…:-)
02.05.2013, 09:44
Pretty dobre si to napísala,musím uznať! Ja som sem len napísal to čo som som sa dočítal o hemikorporektómii na rôznych zahraničných stránkach,ktoré opisujú celkovú prípravu,samotný zákrok a pooperačnú starostlivosť.Taktiež som si prečítal zopár výpovedí ľudí,ktorý tento zákrok museli podstúpiť a ver či nie,padlo tam veľa rečí o tom,ako by radšej umreli alebo že ľutujú že sa na to dali,aj po pár rokoch od prevedenia zákroku.Každý sme iný a nie každý sa s tým dokáže vyrovnať a viem že mňa na takéto niečo nikto nepresvedčil,ani lekári ani rodina!Narodil som sa s nohami a umrieť by som nechcel ako 35 kilové torzo chodiace po rukách.
02.05.2013, 12:35
duchcat - To se pleteš. Kdyby byl stát plný takových lidí jako je Pretty, nežili bychom si jako v bavlnce, ale jako v blázinci. Byla by to krása. Chci stát plný Pretty Coulových. Pretty? Nevíš jak je daleko výzkum klonování geneticky identických jedinců?
03.05.2013, 01:13
wolwe – jsi inteligentní člen, mám tě rád, ale myslím si, že ti chybí moment okamžiku. V určitých chvílích je potřeba přestat být vtipný za každou cenu a reagovat na každý koment…
03.05.2013, 15:43
duchcat - je moji noční můrou... otevřít dveře a tam... někdo s xichtem jako máš na avataru... a slyšet "mám tě rád..." nebo - a to je ještě horší - vyslechnout si slovní spojení "je potřeba přestat být" (((( Až jsem se z toho opotil ( A opravím Tě - nejsem vtipný a ani inteligentní. Jsem agresivní, vulgární a matky by měly své děti přede mnou varovat (
01.05.2013, 16:05
0
nechtěl bych