ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

sexchat.cz

Safri Duo - Played a Live

3190x
Komentáře
17.02.2012, 16:24
0
no snad poprvé jsem přečet tak dlouhej popisek
17.02.2012, 15:02
0
mno..já pominu ten zvrácenej příběh,páč jsem nadšená především hudebním příspěvkem,Safri duo miluju a tenhle song je pro mě jeden z nejlepších ) to mi připomíná,že večer vyrážim popíjet a tančit,snad mi DJ zahraje )
17.02.2012, 12:43
0
ale za chvíli to už zvládala dobře a asi se jí to líbilo. Seděla jsem na zemi a pozorovala jak moje kamarádka přichází o panenství se psem. Moje kalhotky dávno ležely vedle mě a já si vzrušeně honila svou vlhkou kundu. Najednou začal Ben pumpovat do Lucky svoje štávy a když skončil tak odběhl. Lucka mě poprosila jestli bych jí nechtěla kundičku vyčistit. Nemusela mě dlouho přemlouvat a už jsem měla hlavu v jejím rozkroku a olizovala horké psí sperma. Lucka se po třetí udělala a řekla, že bych si měla taky užít. Zavolali jsme Bena, ale nedařilo se nám nahonit jeho čuráka. Už byl asi unavenej a nechtělo se mu. Trochu mě to mrzelo, ale věděla jsem jak bych si to mohla vynahradit. Věděla jsem, že naši mají ve skříni zamčenou velkou sbírku erotických pomůcek, a já věděla kde je klíč. Otevřela jsem skříň a hned mi pohled padl na připínacího umělýho čuráka. Lucka byla nadšená, připla si ho a zeptala se v jaké poloze bych to chtěla. Vybrala jsem si klasickou misionářskou, abych se mohla dívat Lucce do očí. Když do mě Lucka vnikla, chvíli to bolelo než protrhla blánu, ale pak už to šlo dobře. Za chvíli jsem se udělala a nepřestávala jsem při tom líbat Lucku. Mezitím zase přiběhl Ben a čuráka měl už zase v pozoru. Najednou mě něco napadlo a říkám Lucce, že když si Ben užívá s ní, proč by si nemohla užít Rita se mnou. Lucka okamžitě souhlasila a zavolala Ritu. Začala ji hladit po hlavě, objekt mého zájmu byl ale jinde. Nahmatala jsem její kundu a začala ji hladit. Rita funěla a já cítila jak začíná vlhnout. Strčila jsem jí dovnitř prst, šlo to krásně a Rita nebyla proti. Řekla jsem si, že Rita je už připravená, připla jsem si umělýho čuráka a pomalu zajela do Ritiny mokré kundy. Šukala jsem jí jako správnej pes. Mezitím si Lucka lehla pod Bena a vzala jeho čuráka do pusy. Pomalu kouřila jeho nalitý žalud, než Ben začal přirážet a udělal se jí do pusy. Já jsem Ritu šukala, dokud to podle jejího funění nevypadalo, že se udělala. Všechno jsme uklidili, vysprchovali jsme se a celý den jsme probírali co se stalo.
17.02.2012, 12:51
tak to je vyčerpávající popis tohoto videoklipu..:-DD ale přečet jsem ho celej..:-))
17.02.2012, 14:40
Zajímavá zoofilní příhoda, Silmarilion. Přijít o panenství s bytostí, která zůstane své holce navždy věrná a nikdy ji neopustí je asi snem mnoha mladých dívenek. To si zažila ty nebo si to odněkud opsala? Pokud se to stalo skutečně tobě, tak předpokládám, že po této události získaly vaše procházky se psy úplně nový rozměr )
18.02.2012, 23:55
mozna by to chtelo vice masturbace, aby ses uvolnil a srovnal sis to v hlave