ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Výprask na holou

25304x
Komentáře
17.08.2013, 11:34
0
Dievcatka sa hraju na BDSM a nevedia to. Chudaka ho mlatia jak zito bez prestavok, dobre ze si tou rakoskou sami neubizili. Dokonca ho nevedia ani poriadne sputat - na chvilu si uvolnil ruku, po strihu ju uz mal naspat. Asi som este nevidel video s poriadnym vypraskom chlapa, chudaci masochisti to musia mat velmi tazke.
28.12.2012, 13:59
0
Někoho vzrušuje, když má na sobě latex, někoho vzrušujou fekální praktiky a někoho zase vzrušuje sado-maso. Já zase stejně jako ty nechápeš samo-maso nechápu, co se komu líbí na fekáliích nebo latexu. Doufám, že už ti to dochází...
28.12.2012, 13:55
0
Milý Brigmane, s tebou je dialog asi jako s teroristou, protože si prosazuješ jenom svoje a nedokážeš pochopit jádro věci, který ti vysvětluju. Možná budeš překvapen, ale VŠICHNI máme nějakou svou úchylku, absolutně každej! Ty se stavíš snad do pozice asexuála, kterýho nemůže nic vzrušovat, a tudíž ani nemůže mít žádnou úchylku? Ono není mlácení jako mlácení kamaráde - už jsem ti vysvětlil, že v sexu to je pouze hra, domluvená hra, která má svoje hranice. Když tě někdo náhodou začne mlátit na ulici a ty ho ani neznáš, tak ho asi těžko budeš ještě povzbuzovat, aby ti přidal víc! Nerozlišuješ hru a tvrdou realitu - prostě se ti to spojuje v jedno, jeden pojem. To je to samý jako kdybys nedokázal rozlišit realitu od kyberprostoru v PC hrách a stejně jako ve hře kosil lidi na ulici samopalem. Jinak nevím, co ty si představuješ pod slovem problém ? Problém = sexuální úchylka, kterou máme všichni. I když ty možná ne, protože tě asi omlouvá tvůj věk (i to je asi důvod, proč se nechápeme a proč o svým věku mlčíš).
27.12.2012, 19:06
0
Klidně se stav Hundassi, vemu sukovici a tak tě zmastim, že budeš ejakulovat jak Rocco Sigfredy, nebo jak se ten vocasnik jmenuje. Sice nejsem pěkná mladá kočka se kterou spíš ale když se ke mně otočíš zády, můžeš si představovat koho chceš... Teď vážně: Pokud někdy ucítím vzrušení při mlácení mé osoby nebo někoho, tak vím že mám problém.
27.12.2012, 14:04
0
A kolik ti je? Ono není nijak těžký to pochopit. Zkrátka a dobře se někomu působená bolest po těle dokáže transformovat do sexuálního vzrušení a nakonec ho to i udělá. Každýho holt vzrušuje něco jinýho. Jinak něco jinýho je, když tě mlátí fotr jako malýho kluka a když tě mlátí nějaká pěkná kočka, se kterou spíš už jako dospělej v pelechu a máte se rádi. Je to jenom sexuální hra, která musí mít svoje meze a bez vzájemný důvěry si to asi těžko lze představit.
27.12.2012, 09:12
0
Nechápu to. Mně fotr mlátil jako žito a pokud si pamatuji, neudělal jsem se nikdy.
26.12.2012, 10:53
0
Tak já bych se klidně nechal, ale jedině od holky, kterou bych měl rád a která by byla pěkná. Samozřejmě ten trest by musel bejt oprávněnej, abych ho překousnul, ale dalo by se to. Akorát se mě nelíbí, že ho přes tu prdel mrskaj pořád a nenechaj ho ani chvíli vydechnout. To je tak trochu špatně.
25.12.2012, 20:51
0
vole takhle se nechat ponížit od ženských?
26.12.2012, 00:27
LOOOOL je to buzna