ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Pravá tvář islámu

Komentáře
04.03.2013, 00:11
3
islám je zlo-to je bez debat..Ale stejný zlo je judaismus(podle mě jsou ůplně to stejný,jen ve jménu jinýho zmrda,ale jsou v podstatě stejní,jako islám-všem-i arabáčům,i těm smradlavým židákům jde jen o to Evropu zničit)...Myslím si,že ani islám,ani judaismus a ani křesťanství mezi normálními a slušnými lidmi nemá vůbec co dělat-vypalovat mešity???ˇOůkéj-ale nesmí se zapomínat ani na synagogy a kostely..Pozabíjet nebo vyhnat v Evropě araby??Já jsem pro,ale ať se nezapomene ani na židy a asiaty-protože židi jsou úplně stejní,jako arabáči a jde jim o ovládnutí a zotročení Evropy a bílích-a křesťanství to tu až do velmi blízké minulosti rozkládalo ze vnitř svým tmářstvím-myslím si,že kdyby oni měli tu moc,tak dodnes hoří po Evropě hranice a plno dobrých lidí v nich proměnili na popel-o zvěrstvech např. katolické církve za druhé světové války se dnes pokrytecky mlčí-to se jim ta moc v menším měřítku na chvíli vrátila a jak se vyznamenali,např. v Jugoslávii???já říkám do hajzlu s tím vším!!!!
03.03.2013, 15:54
-3
allahu akbar bezbožní psi
03.03.2013, 15:25
11
islám není náboženství, ale spíš jen agresivní válečná ideologie, kterou stvořil kdesi v prdeli mezi dunama psychicky vyšinutej zakomplexovanej šovinistickej pedofil za účelem nastolit na planetě peklo. Moc islámu profituje pouze z chudoby, zaostalosti, nevzdělanosti a zoufalství tamějšího obyvatelstva, proto má takovou podporu. Je morální poviností všech nemuslimů bojovat všemi dostupnými prostředky proti islámu! islám je ryzí ZLO a to je třeba vymýtit! islám je třeba vymýtit!!
03.03.2013, 13:51
10
já bych to neviděl zase tak černě, bud jednoho krásnýho dne vyrostou v evropě lágry a pece a evropa bude bez muslimů, nebo se vrátíme o dvě století zpátky, já se přestanu holit, třikrát deně kleknu na kobereček, večer seřežu starou a evropa bude bez židů, feministek, teploušů a přiblblejch pseudohumanistů. Ale život půjde dál at už to dopadne jakkoliv, nebo nějak jinak.
03.03.2013, 13:31
1
Balhoslaveni budiž ORI .
03.03.2013, 00:18
12
tu ich brnensku mesitu vypalit do zakladov. este dobre , ze na slovensku nieje ziadna mesita aj ked uz som pocul , ze si ju tu chceli postavit. Ta by pekne horela. Islam tu nema co robit nech si ho maju tam v afrike a na strednom vychode a nech sa vystrielaju navzajom. Ved s islamu nevzislo nic dobre.
03.03.2013, 16:33
Víš, myslíš uplně stejně jako nějak islamistickej fanatik ze střední Afriky, jen stojíš na druhý straně. Smutný je to, že ty jsi měl narozdíl od něj přístup ke vzdělání.
03.03.2013, 22:17
já v tom vidím zásadní rozdíl - ebro je chce vypakovat odsud z Evropy, kde nemají ti pouštní blbové co pohledávat, nestojí o žádný šíření svýho názoru světem jako ti magoři, kteří se nezastaví dokud jim nebude patřit celej svět, tak tady laskavě nechytrač, protože meleš sračky.
03.03.2013, 22:34
právě proto, že má vzdělání, tak si uvědomuje, co za sračky takový náboženství představuje a proto odsuzuje toto tmářství, který se staví do rozporu se základními principy svobody a civilizace, tahle víra nemá v 21. století co pohledávat a ne je tady ještě velkoryse podporovat a nechat je tady stavět mešity
05.03.2013, 17:29
Pokud podle Tebe do cilivlizované Evropy 21. století patří vypalování svatých míst jiných náboženství(náboženská nesnášenlivost) a násilný deportace, tak se považuji za barbara. Mimochodem tohle všechno se samo staví do rozporu se základními principy svobody.
06.03.2013, 14:07
o násilný deportaci nemůže být řeč, pokud nejsou integrální součástí naší společnosti a pokud se nechovají se zásadami naší kultury, kterou opovrhují a nemají k ní pramalý vztah. Ty mraky imigrantů tady nemají co pohledávat, imigrační politika je cesta do pekel sloužící k zájmu několika elitářských skupin a podporovaná pár vydlabanými multikulti snílky a je proti vůli většiny národa. Já bych svatostánky nevypaloval, já bych prostě zakázal jejich výstavbu. Každá svoboda má svoje meze. Pokud si chce někdo věřit v boha, žádnej svatostánek k tomu nepotřebuje.Tak jak je postaven mimo zákon nacismus a mnohde i komunizmus, pro svoji nedemokratičnost, tak bych postavil mimo zákon islám, protože i ten je ve své podstatě netolerantní k ostatním náboženstvím. Tak jako všechen monotheismus. S křesťanstvím je to to samý, ale ono se narozdíl od islámu podílelo na utváření naší civilizace a i když se ve středověku podepsalo krvavými šrámy, má zde kulturní tradici, kterou není možný jen tak vymazat. Navíc současný křesťanství představuje pro naše svobody jen nepodstatnej zlomek nebezpečí co současnej islám. Islám jasně prokázal, že na většině svýho území boj proti vlastním náboženským fanatikům nezvládá a mnohdy je jimi ovládán, tudíž proto je pro křehkej systém jako je demokracie nepřípustným prvkem a dokud se netransformuje do sekulární podoby jako křersťanství, nemá tady co pohledávat
06.03.2013, 14:11
Dokud se muslimové nenaučí plně ctít svobodu a respektovat druhé jako sobě rovné, nebudou respektovaní ostatními ani oni sami
10.03.2013, 18:20
Víc než 3000 protestujících muslimů se vydalo na trestnou výpravu kvůli hanlivým poznámkám na adresu proroka Mohameda, které údajně před několika dny učinil osmadvacetiletý pákistánský křesťan Saván Masíh, řekl AFP policejní důstojník Multán Chán. Přesný počet vypálených domů zatím není znám. Všechny stály v křesťanské čtvrti známé jako Josefova kolonie a patřily rodinám ze střední či nižší vrstvy menšinové křesťanské komunity. To je to o čem se bavíme. V jejich zemích je ničení a vypalování běžnej jev a ty se tady budeš pozastavovat nad jednou vypálenou mešitou, která tady navíc nemá vůbec co pohledávat. Až se tyhle podlidi dostanou v hojné míře i k nám a přerostou v Evropě původní obyvatelstvo, to se pak budou multikulti humanisti divit. To jim dojde řeč, ale už bude pozdě. Jestli ti tak záleží na demokracii, tak běž kázat svoje moudra do těchhle pronárodů, tam bys ale s těmahle řečima neuspěl, hned bys skončil zlynčovaný.
02.03.2013, 23:53
14
Oni tyhle sračky prostě musí dělat jinak nejsou bráni za muslimy.Jděte s tím do piče fuj nechci to tady primitivce, který se chovají k ženě jako ke kusu nábytku. Divím se , že jim nechali v Brně postavit mešitu do prdele bych je poslal a to ještě držkovali , že chtějí druhou. ..I.. nasrat dělej te si bordel v těch vašich zajebaných dunách.
02.03.2013, 23:44
13
Neexistuje něco jak umírněný,nebo neagresivní Islám. Islám je prostě Islám. Agresivní teorie o vyhubení,všeho co nevěří v Alláha při nejmenším donutit násilím a terorem nevěřící k tomu , aby k němu konvertovali. Hlavní rozdíl mezi Muslimy a Křesťany je v tom , že Křesťané narozdíl od Muslimů postupem času vyrostli z inkvizičních praktik zatímco muslimové mají pořád středověk. A hlavní rozdíl je mezi Biblí a Koránem v tom, že zatímco Bible kromě desatera vypráví tak Korán přikazuje dělej to jako Mohamed. A co dělal mohamed všichni dobře víme.
03.03.2013, 23:59
tak v tomto s tebou chlapče hluboce nesouhlasím-křesťani jsou ůplně stejní skurvenci jako islám!!
02.03.2013, 21:14
15
Jedině křižáci si uměli poradit s touto verbeží.
03.03.2013, 13:01
jo to je pravda
04.03.2013, 00:00
to není tak ůplně pravda-dostávali od nch taky pěknou sodu-zkus si o tom něco v historii najít