ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Místem války Evropa

2691x
Komentáře
22.04.2015, 09:51
0
tyhle politický sračky nemusim
11.04.2015, 08:03
0
každému je jasné že studená vojna nikdy neskončila.USA ju rada živý nadalej lebo si zvykli bohatnút na vojnách.Myslím že nikdy nebola europa tak blízko vojne ako teraz.Samozrejme v nej nebudú umierat vypasené čierne hamburgerové prasatá ale deti,ženy a starci na starom kontinente.Rozjebú sa fabriky,infraštruktúra a príde obrovský dopit.Samozrejme to očakáva USA a chopí sa obchodu.Dodá čo treba za obrovské prachy.Ak si celá europa neuvedomí čo sú USA zač zle to dopadne.v tomto smere by sa mala europa zjednotit a povedat jednoznačné dost!!Siria,irak,afgán a mnoho dalších sú toho jasným príkladom akú politiku vedie USA.Pýtam sa kde po nich zostal poriadok?Nikde,všade vládne chaos,destabilita a nulová produkcia.Dúfam že europania sú natolko inteligentní že si to uvedomia a povedia jasné NIE vojne v europe.Domnievat sa že niekto vyhrá vojnu s ruskom je detinské.Všetci vieme čím disponujú a mysliet si že ak vstúpi noha NATO na ich teritorium a rus sa poserie je detinské.Aj keby došlo len ku konvenčnej vojne bez jadrových zbraní zaručene bude horiet všetko od ukrajiny po kanál la manche.Komu to prospeje vieme asi všetci.Ak USA potrebujú vojnu nech si ju urobia doma,kludne nový sever proti juhu.Je mi jedno kolko sa ich pozabíja.
09.04.2015, 16:43
0
USA je přední světový agresor, který nemá v historii obdoby, o tom žádná. Kolik zemí prolilo svoji krev, aby se udržel petrodolar, kolik lidí zahynulo v Afghánistánu, v Iráku a především v Libyi. Za nastalý chaos v mocenském vakuu a činy všech těch extrémistů, kteří se svržením diktátorů a nekritickou podporou opozice dostali k moci, nesou přímou odpovědnost váleční štváči z Pentagonu a jejich evropští nohsledi. Za všechny ty masakrované křesťanské menšiny v těchto vydrancovaných zemích, ať rukou al-kajdy nebo IS, nesou odpovědnost vypasená hamburgrožravá prasata, která se nechtěla vzdát své nadstandardní životní úrovně a proto podporují ekonomickou sílu svého impéria neustálými válkami. Kdyby každý tak nezodpovědně plýtval zdroji jako právě Američani, dávno by došly zdroje surovin a planetární ekosystém by dávno zkolaboval. A tyhle prasata nám vážně chtějí kafrat do politiky a poučovat nás o demokracii?
09.04.2015, 14:11
0
Od studený války je jasný, že Amíkům jde o to, aby mohli cizopasit ve světě. Navíc to přiznává i pako v tomhle videu. Po krizi jsou nejzadluženější, tak hurá na Evropu.(Ukrajina) Doufám, že to Němci chápou a nenechaj Rusko padnout. Pak tu máme ještě Arabský bojovníky, který přibejvaj z celýho světa proti IS. Jak se říká... S jídlem roste chuť. Můžou dostat chuť dobývat i jiný země, kromě těch arabských.
09.04.2015, 12:51
0
všichni mlžej ,tajej a lžou,aby sme nezačaly panikařit,pak to přijde ani neváme jak. Média nesměji nic zásadního vysílat,nikdo nesmí nic prozrazovat a my musíme jen čekat.
09.04.2015, 11:43
0
Co ten pán řek, docela dává smysl. Jenom je trochu těžký uvěřit tomu, že by takhle ukazoval svoje karty. USA prostě válku potřebujou, kvůli prachům. Vždyť válče nepřetržitě už několik desítek let, ale nikdy však na svém území.. A většinou to bylo kuli ropě
09.04.2015, 11:25
0
Existuje nějakej nezávislej informační zdroj, kde by se dali získat objektivní informace z celýho světa? Aby to nebyla židovská Nova nebo idnes, nebo komoušský novinky??
09.04.2015, 20:00
Rohliku tech je kvantum.....protiproud,stalo-se,nwoo,reformy atd.tam jsou odkazy i na intern.tv svobodne radia apod.