ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Vetřelci dávnověku - Podvodní světy

1581x
Komentáře
17.04.2016, 11:00
2
konečně díl bez takového toho jejich senzacechtivého přehánění, alespoň na rozdíl od jiných dílů, tím pak srážejí serioznost celé té věci někam uplně dopiče
17.04.2016, 13:15
Je to třetí díl. A ty první byly asi takový nejlepší. Ty novější jsem ani neviděl a jak tak sleduju komenty lidí, tak asi ani neuvidim.
17.04.2016, 14:13
První díly byly dělané "na koleně" a podle představ tvůrců seriálu. Jakmile se zjistilo, že to má velkou sledovanost, chytil se toho štáb "odborníků" na bulvár a udělali z toho paskvil. Tak dlouho to vylepšovali, až to pohřbili a původní záměr se naprosto vytratil.
17.04.2016, 16:52
o tom je super díl south parku 15x13 - A History Channel Thanksgiving
17.04.2016, 17:18
DD
17.04.2016, 10:22
1
na to se mozna kouknu zmrdi
16.04.2016, 22:27
0
No vidíš, vetřelce dávnověku už jsem dlouho neviděl.
17.04.2016, 02:59
Ele, můžeme trochu rozvýst diskuzi? U videa s Okamurou jsi psal: A pak že phavda a láska zvítězí nad lží a nenávistí, jak nám před léty sliboval jakýsi nedomrlý ráčkující tuberák a on přesný opak, lež vítězí na plné obrátky, je prolezlá politikou, médii i křivými hubami pseudocelebrit a fanatických sluníčkových "akademiků" s patentem na rozum, nenávist ke všemu českému, tradičnímu, pěknému, čistému, evropskému válcuje naši zemi a kolaboranti napojení skrze všemožné neziskovky penězovody na státní a evropské dotace škodí, seč jim síly stačí, až jim teče pěna od huby. To jsme to dopracovali = když už jsme u toho popírání čehokoli českého a evropského, tak si pamatuju, že náš vedoucí katedry něco tenkrát plácal o tom, že něco jako "evropský humanismus" používat pro období, kdy Evropani, hlavně Britové a Francouzi kolonizovali země mimo Evropu. Ale mám za to, že plácal ještě o něčem s tím spojeným. Ale byl to v podstatě výsměch naší historii a tomu, jak je ta naše historie podávaná. To je přesně takový ti vlastizrádný a sluníčkařský myšlení, který je schopný se postavit proti svojí vlastní civilizaci a dějinám svojí vlasti. Ale těchto atypicky smýšlejících individuí jsou vysoký školy doslova nacpaný a nikde jinde nejsou takoví exoti jako právě zde. Ale to že evropskej humanismus není žádnej humanismus a samotnej ten název je blbost, to mě teda vážně dostalo. Zatím jsem tohle slyšel jednou v životě od tohohle individua. Od nikoho jinýho jsem to zatím doposud neslyšel.
17.04.2016, 22:13
Já bych na té přednášce sedět nemohl. Jak jsem klidný bezkonfliktní člověk, tak u toho by mně asi bouchly saze a toho lektora seslal pár imigrantskýma k zemi, protože co mě dokáže vytočit nejvíc, když takové sračky lezou z huby fundovanému člověku, který by měl mít v hlavě jasno. Jo když to žvatlá nějaká nějaká naivní pipinka, tak nad tím mávnu rukou, ale u profesorů je všeobecně zvykem, že co říkají, je správné a většina studentů jejich názory přebírá jako nezpochybnitelné dogma a to je ten největší problém. Když se do jejich řad inflitrují tihle neomarxističtí fanatici, dokáží přetvořit ku svému zvrhlému obrazu celou další generaci. A ty sračky už jim z hlav nikdo nevytluče. To by jim museli saracéni vymlátit půl rodiny, aby se jim v bedně trochu rozsvítilo a zapojili kritické myšlení, aby si udělali vlastní názor a slepě nepapouškovali názory, co zrovna letí.
17.04.2016, 22:49
Záleží asi na tom, co si pod tím renesančním humanismem člověk představí. Humanismus chápu jako období, kdy se pozornost od věcí nebeských obrací spíše k věcem pozemským a lidským = prostě zájem o člověka jako takovej. Místo zaměření na věčnost zaměření na náš pozemský život zde. Rozhodně to nevnímám tak, že by se z Evropanů najednou stali humanisti, co by nikdy neublížili ani mouše. Samozřejmě že se v každým období našich dějin najde nějaký zakolísání, třeba i v době osvícenství. Žádný období lidských dějin ať už v Evropě, Asii, nebo v Americe nebylo podle mě nikdy dokonalý. Ale určitě díky těmto některým zakolísáním nelze zpochybňovat samotnej termín "evropský humanismus". Největší prdel je, že nám tento docent dokonce tvrdil, že Indové jsou na rozdíl od nás na vyšším levelu myšlení. A pak když jsem někde na netu viděl komentář člověka, kterej byl v Indii a kterej tvrdil, že jedna Indka během cesty ve vlaku tady v Evropě nevěděla, jak se otvírají dveře od hajzlu, tak jsem vážně chytil brutální výtlem Řekl jsem si: aha, tak to asi bude ten vyšší level myšlení Nejlepší by bylo, kdyby se tenhle člověk odstěhoval přímo do Indie, když mu naše evropská kultura a myšlení připadá tak zaostalý a nezajímavý. Kokot!
17.04.2016, 22:55
Mimochodem je taky zajímavý, že v Indii se vyskytuje nejvíc lidí s různýma atypickýma poruchama - s pěti prsty, dvěma hlavami a s mraky dalšíma různýma genetickýma vadama. Můj názor je, že to mají z toho, jak popel nebožtíků vždycky vysypou do Gangy a pak tu vodu chlastaj a koupou se v ní. Těžko říct. Je prostě zajímavý, že veškerý tyhlety genetický mutace se vyskytují právě v Indii. To je holt ta vyspělejší kultura s vyšším levelem myšlení Kultura, kterou tady máme i my od cca 14. století, kdy převážně lidi z kasty "nedotknutelných" z Indie utíkali před sílícím islámem. A jejich kulturně vyspělý potomky zde máme dodnes na sociálních dávkách Tyhle keci jsou vážně strašný bludy
18.04.2016, 16:31
Tak indičtí duchovní (jogíni, brahmáni apod.) rozhodně na vyšší duchovní (což ještě neznamená intelekční) úrovni jsou, ale to neznamená, že jsou na vyšší úrovni civilizační, spíše naopak se tyhle věci vylučují. V Indii, kde je, jak uvádíš, bídná hygiena, řádí nemoci, které byly v Evropě dávno vyhubeny, jako tyfus a cholera, rodí se lidé s největším množstvím deformit, genetických anomálií apod., hromadná znásilnění žen jsou na denním pořádku (to je zpráva pro pipiny typu Žilkové, které by se tak rády nechaly obohatit, ale stále nikdo nepřichází), někteří zoufalci si tam prý i sekají končetiny, aby mohli žebrat, že jsou mrzáci apod., takovou zemi bych rozhodně jako vzor neuváděl. Netvrdím, že v naší zemi nepostrádáme hlubší duchovní uvědomění, z čehož pramení náš nedostatek respektu, pokory, kázně, morálky a sounáležitosti a převládá povrchní myšlení, nezodpovědnost, amorálnost a zkaženost, ale poohlížet se díky tomu do destinací jako Indie, ba co více je uvádět jako vzor, mi přijde neskutečně naivní, zvláště pak od člověka, který má tituly a měl by mít alespoň základní všeobecný přehled a ne jen žvatlat moudra, co se dočetl někde v knížkách, aniž by svá tvrzení podepřel praxi a životní zkušenosti, které mu zcela evidentně chybí (a nebo sám svým slovům nevěří, ale šíří tyhle bludy, aby neztratil kredit v okruhu podobně švihlých pseudoakademiků). I když co se týče konfliktu Indie / Pákistán o oblast Kašmíru, jsem jednoznačně na straně Indů. Možná to jsou špinaví cikáni, ale nejsou to nenávistí zaslepení fanatici. Stejně tak buďme rádi za naše cikány, protože té havěti, co si k sobě natahala Merkelová a teď to cpe i k nám, nesahají ani po kotníky.
18.04.2016, 18:35
Naše cikány rád opravdu nemám, ale po krátkým soužití s dnešníma migrantama třeba nakonec začnu. Myslim si, že na stranu migrantů v případě konfliktů by se nepřipojili ani naši cikáni. Protože proti tý svoloči jsou opravdu kultivovaný.
16.04.2016, 20:47
0
Poutavý dokument ale má plno chybiček a tak je třeba se dívat velmi skepticky a ověřovat. Nejvíce mi vadí, že se z toho stal byznys a nyní to má snad 6 nebo i víc serií. Viděl jsem před několika lety první dvě myslím ale upřímně i po té první to šlo s kvalitou pěkně dolů. Nicméně je třeba říct, že plno věcí nelze objasnit a tak jako vždy když si věda neví rady raději danou věc ignoruje. Třeba konkrétně stavby které jsou dnes již pod vodou a pravděpodobně jsou tam už tisíce let. Stejně tak oběvy relativně moderních předmětů v kamenech, megalitické stavby, čínské trubky, jeskyní systémy,jeskyní malby,lidské stopy vedle dinosauřích atd.. Jednoduše řečeno řekl bych , že toho ještě o své historii víme jen velmi málo. Dokument "ancient aliens debunked" pomůže člověku bez špičkové znalosti historie do jisté míry vyfiltrovat to důležité. Jelikož má ale 3h nepodařilo se mi ho zde uploadnout a byl jsem lenivej ho rozsekat.
16.04.2016, 21:36
Viděl jsem asi jen prvních pět dílů. A nahodil jsem to víceméně z nostalgie. Taky je mi jasný, že zrovna zde to zaujme jen pár jedinců, protože ne každýmu vzdělávání a věda nesmrdí. Setkal jsem se zatím jen s kritikou toho, že v tom někdy vystupují spíš pseudo-vědci než vědci.