ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Viktor Orban se nasral

3261x
Komentáře
27.05.2016, 23:07
-20
Orbána a podobné by měli zavřít... Uprchlíci většina Evropy vítá.. I v Česku. Domnívám se, že Česká republika by zvládla přijmout až 2 miliony uprchlíků. Jejich kulturní bohatství může obohatit to naše. Navíc českým děvčatům se snědé typy líbí. Vítejte přátelé ze Sýrie, Afganistánu a Afriky
20.05.2016, 13:08
4
Viktor Orbán je neuvěřitelný člověk, hluboce se před ním skláním!
20.05.2016, 11:51
3
O Maďary se nebojím, ti mají docela slušnou legislativní podporu, v obraně před islámkýma vředama jsou vždy o krok napřed před zbytkem Evropy a z kvokání slepice Merkundy se nezesypou jako náš utřinos Dluhouš. To co dělají Maďaři měla EU už dávno udělat v Řecku. Bohužel z komise plné impotentů a feministických slepic leze jeden impotentní nápad za druhým, i Pat a Mat by unii řídili líp.
19.05.2016, 23:00
1
To je snad jediný rozumný politik v celé Evrpoě. Škoda že mluvil jenom o maďarech a polákách a nás z toho kvůli našim zaprodancům vynechal. Hanba by je měla zfackovat, už aby byly volby, to pak budou všichni čumět zmetci.
19.05.2016, 12:45
5
Z fleku bych Orbána vyměnil za Sobotku.
19.05.2016, 21:59
Ten chybí evidentně všem státům Evropy. Je to hanba.
19.05.2016, 12:02
4
bohuzel cizincum uz slouzime v teto zemi uz neni nic ceskeho a ten pan ma pravdu
19.05.2016, 11:14
-7
Ach jo, to je zase demagogie, ten člověk vyvrací tím co dělá to co říká v přímém přenosu a banda tupých ovcí mu to žere. Jak může být něco z toho co říká zakázáno říkat, když o tom dotyčný veřejně a bez jakéhokoliv postihu mluví a ještě je z toho pořízený záznam - toto video. Kdyby tam na něj naběhla policie, kdyby šel za ten projev sedět - kulový. Tohle video by mohli dávat do učebnic jako naprosto typickou ukázku manipulace s lidmi. Komu tohle nevadí (bez ohledu na náplň projevu, ta je způsobem podání bohužel naprosto shozená a možná je to škoda) je u mě tupá manipulovatelná ovce. Že je na tomhle serveru podle komentů ovcí hodně je celkem pochopitelný, ale zrovna tady u tohoto videa je to tak okatý, že to může skousnout fakt snad jedině tvor s totálně vymytým mozkem ..
19.05.2016, 12:43
Jestli chceš vidět demagogii v přímém přenosu, tak si poslechni projev Sobotky, Dinstbiera, Kalouska a podobných degenů, co nám tady navzdor tisícům důkazů o opaku, zvýšené vlně kriminality, sexuálního obtěžování, znásilnění, radikalizace, teroristických útoků, hustí do hlav, jaké představují uprchlíci pro naši zemi obohacení a zanedbatelné riziko. Nebo pokrytce co tvrdí, že islám nepředstavuje žádné riziko a hned na to zruší plánovanou přednášku Wilderse, bo představuje přílišné bezpečnostní riziko. Tomu říkám do očí bijící demagogie non plus ultra, kterou jim může žrát jen to nejtupější nejnaivnější sluníčko. A nechápu, proč by měli zavírat premiéra, když je chráněn imunitou. Očividně ani nevíš, o koho jde, tvůj politický rozhled evidentně stojí za starou belu, tak tady neplácej kraviny a ještě více se neztrapňuj, když nevíš, která bije. Za stejný projev ale nedávno zatkli Adama Bartoše a rozpustili celou demonstraci, tudíž tyhle projevy po systém příliš košer nebudou. A pak že svoboda slova. Houby, svoboda jen pro ty, co jdou systému na ruku. Ale tyhle souvislosti ti evidentně unikají, bo máš hlavu zaraženou v hajzlu, jinak bys neplácal takové sračky. Ale co se snažím, vysvětlovat něco zabedněnému hlupákovi je jako hrách na zeď házet..
19.05.2016, 13:43
olda666 - tomu se říká headshot. Trefné a pravdivé jako projev Orbána.
19.05.2016, 15:35
neuro si vážně takovej debil nebo si na něj jen hraješ? Kdybys právě vylez z jeskyně, tak chápu, že si tak mimo, nebo tě propustili po delší době z ústavu? Strýčkovi Lickovi se můžeš svěřit
19.05.2016, 15:56
To jako když lžou ostatní, je legitimní lhát taky? Fakt myslíš, že šlo o "zakázaný" projev, který mu prošel jen díky politické imunitě ? Nenech se vysmát… On naprosto svobodně sdělil svůj názor, jen ho kvůli atraktivitě pro posluchače řádně okořenil žvásty o nesvobodě slova, to mají ovečky rády, podle mě to ale notně přehnal… na rozdíl od Bartoše nechce uprchlíky věšet nebo je střílet, víme? A že nenechali Wilderse mluvit ani v senátu ani v Aventinu? Nedivím se, já bych ho na svý zahradě žvanit taky nenechal. Ale třeba na Václaváku ať se chlapec vykecá, kdyby měl tu potřebu .. Svoboda slova není o tom, že Tě musí nechat tlačit Tvůj světonázor, kde se Ti zamane. O uprchlících se bavit nechci, nemám chuť ani čas právě tady narazit na sluníčkáře nebo radikála co bude mít potřebu mi do krve tlačit svůj názor a ani nepotřebuju tlačit ten svůj.
20.05.2016, 15:35
Ty ňoumo, za 1) mluvil o tom, že povídat pravdu je zakázané, ne že se za to hned zavírá, 2) kdybys nebyl debil a poslechl sis to celé, asi v polovině říkal, že nepotřebují zavírat, že mají svoje propracované metody ohlupování, zastrašování a veřejného pranýřování, 3) mluvil o (západní) Evropě, ne o Maďarsku, které ještě tolik svázané politickou korektností není, 4) v hospodě si může říkat kdo chce co chce, ale ve sdělovacích prostředcích jsou za vyřčení pro režim nepohodlné pravdy dávány od RRTV docela tučné pokuty (a pak že objektivní zpravodajství) a v západní Evropě je to ještě o dva stupně horší jak tady, 5) ten Bartošův nedokončený proslov jsem poslouchal a nic o střílení tam nebylo, to si vydedukoval tvůj chorý mozeček závislý na tom, co mu nakydá prolhaný mainstream, aniž bys kdy na nějaké demonstraci osobně byl, aby sis udělal obrázek in natura. Nakonec ho samozřejmě pustili, bo na něj nic neměli, ale potřebovali nějakou záminku, aby mohli rozpustit demonstraci a zastrašit lidi (ty posranější), kteří by plánovali přijít i příště, 6) to je mi jasné, že kolaborant jako ty by radši než Wilderse pozval Merkelovou nebo rovnou Saúdskou delegaci.
24.05.2016, 02:42
Obávám se, že s Tebou nemá smysl debatovat. Ty zkrátka věříš a věřícím nemá smysl říkat fakta, stejně mají svojí slepou pravdu. Kličkuješ jak zajíc, z nouze mi nadáváš, prostě co si budeme povídat, diskuse s Tebou stejně jako Tvé názory stojí za lejno. Tento jeho projev je normálně prezentován na oficiálních webech jako youtube, na oficiálních německých webech i webech jiných zemí západní Evropy. Je to prezentováno jako svobodný názor, nikoli nějaká zakázaná pravda jak tvrdí on nebo Ty a není za to NIKDO nijak perzekuován. To jsou prostě nevyvratitelná jednoduše ověřitelná fakta, ne nějaký „jedna bába povídala“ pokuty od RRTV (tady sis zase naběhnul, RRTV jako orgán je povinen zveřejňovat i udělené pokuty, mají na svém webu seznam, nějakou politickou mi tam najdi – opět hloupá demagogie, chorý mozek tady opravdu někdo má, ale já to nebudu). Bartoš – „V červenci 2015 byl jedním z aktérů demonstrace proti přijímání uprchlíků v Česku, během které s oprátkou v ruce vyhrožoval, že pokud vláda nepřistoupí na úplnou izolaci země od uprchlíků, začne sám konat, za což nyní také čelí trestnímu oznámení“, „vlastizrada, která musí být potrestána trestem nejvyšším“ – pro Tebe je možná oprátka třeba symbolem co já vím nástroje pevné erekce nebo co, já – a většina normálních lidí - ji mám zafixovanou jako symbol smrti. Trest nejvyšší pro Tebe možná znamená lechtání chodidel, pro mne je to trest smrti (a je jedno že je to trest mimo naše právo). Když vyrazíš s maketou pistole do banky, tak Ti bude taky prd platné tvrzení, že je to Tvoje oblíbená anální hračka – sejmou tě na základě symbolu nebezpečí a je to Ok. Takže jestli měl za použití symbolů smrti problém s PČR, je to ok – vyhrožování je nemorální a trestné. A na konec z nedostatku věcných a opravdu pravdivých tvrzení mne nazveš kolaborantem  Ach jo, fakt děcko, netuším, jestli věkem (to asi ne) ale rozumem určitě.
18.05.2016, 22:18
3
Tak to má být.
18.05.2016, 19:36
0
To tu už je.
18.05.2016, 19:51
Já jsem rád, že to někdo nahodil znovu protože naposled jsem to nezkoukl a pak na to zapomněl. Takže díky pane šedý!
18.05.2016, 20:10
To nevadí, třeba se podívá někdo z vlády. Konečně.
18.05.2016, 20:31
Opakování matka moudrosti
19.05.2016, 13:45
Takové věci jsou aktuální a důležité. Není od věci je neustále připomínat a opakovat. Neboť ve hře není nic menšího než životy a budoucnost nás všech, našich dětí a našich zemí.
20.05.2016, 11:52
Není, on ten proslov vedl identickej ještě jednou a tohle je ten druhej.
20.05.2016, 16:04
jar2004: To se zdá být vysoce pravděpodobné. V parlamentu sedí jeden zvrácenec vedle druhého. Třeba takový Kalousek nemůže být nikdo jiný než Nekrofilný samojeb, ten křivý charakter a cynismus nejhrubšího zrna je pro oba tak charakteristický a nezaměnitelný, že jsem se nemohl nestrefit.