ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Brexit - jak nám škodí Brusel

2536x
Komentáře
21.06.2016, 09:39
0
Již je na čase tu proklatou chiméru EU, líhniště zrůdné utopické ideologie neomarxismu, rozpustit, dříve než podkope poslední zbytky naší státní suverenity, národních tradic, naší identity, již se snaží pomocí bezbřehého liberalismu, multikulturalismu a enormním přílivem barbarů co nejvíce naředit a vytvořit z nás beztvarou uniformní masu poslušných zombie.
18.06.2016, 16:15
0
Páni všetko speje k rozpadu únie, pretože je to prospešné pre USA. EU je príliš veľké sústo pre nich a tak je z pozadia riadený rozpad. Tak isto ako ako sa rozpadol tzv. Východný blok, Zssr, Juhoslávia či ČSFR, tak isto sa rozpadne aj EU. Stará pravda o Svätoplukovych prútoch je prekážkou v ovládaní slabšieho silnejším. Rozpad NATO určite nie, ale EU áno. A ešte len potom sa začne vojna v Európe. autonómne požiadavky, oddeľovanie území, zaberanie regiónov inými skupinami, občianske vojny, k tomu imigranti a ich stále väčšie požiadavky na územia...ešte bude zle-nedobre.
17.06.2016, 17:45
1
Fandím Anglánům snad to dotáhnou do konce a odstoupí snad to brzy napadne i nás v to doufám.
17.06.2016, 10:04
0
uz aby byl cechexit a jeste odejit z zlocinneho nata
17.06.2016, 00:50
0
To my inteligentní jedinci se zájmem o politiku a okolní dění víme. To, že již vznikají takováto videa samo o sobě svědčí o jedný skutečnosti: Unie postupně slábne a skončí stejně jako SSSR a RVHP. O tom, že se to neodvratně blíží, svědčí i fakt, že v médiích se začíná psát pravda. Situace s migranty je v Německu už tak špatná, že se začala psát v médiích pravda a již se objevujou články o tom, že Klaus uvažuje o "Alternativě pro Evropu", což by podle jeho slov měla být kontinentální organizace, která by zastřešovala snahy Alternativy pro Německo (AfD) a dalších stran, které se staví proti současné doktríně. Například pod názvem Alternativa pro Evropu by mohla oponovat stranám, které jsou podle Klause v drtivé většině nasáklé „europeismem”. Politická scéna v Německu je podle Klause od konce druhé světové války "zabetonovaná". "Německo nutně potřebuje rozhýbat politickou scénu, nutně potřebuje vytvořit opravdovou pravicovou alternativu," vysvětlil. Nechtěl však odhadovat, jestli právě AfD je stranou, která touto alternativou dlouhodobě bude. Ještě před rokem byste v médiích takové zprávy ani číst nemohli. A proč? No protože to jde do prdele Kefalín, do prdele!!!