ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Multikulturně obohacené metro

3758x
Komentáře
01.08.2016, 20:07
0
Na začátku na sto procent napodobovali motocykl ,nebo vodní skůtr.
01.08.2016, 18:11
0
To je spíš do kategorie Blééé
01.08.2016, 15:31
0
To je už tu.
01.08.2016, 14:29
0
Co se stalo s německým národem, kde jsou jeho hrdinové? Možná by si dnes raději nechali zechcat vlastní botu, nežli vyřešit problém s opicí z které to teče.
01.08.2016, 14:05
0
Tohodle přívezli před pár hodinama rovnou z (pral)(esa)???
01.08.2016, 13:16
0
Pomohla by mu terapie v podobě inhalace Cyklonu B...
01.08.2016, 18:12
Spíš gumoléčba a odvoz zpátky domů aby mohl ostatním vyprávět že každý kdo sem přileze dostane luxusně přes hubu a vrátí ho zpátky.
01.08.2016, 09:14
1
nechal bych to uklidit makrelu silenou
01.08.2016, 11:00
..nebo sluníčkáře a vítače..A já bych v tom tomu smradlavýmu negrovy vymáchal rypák..
01.08.2016, 12:27
Thomas Barnett, poradce bývalého amerického ministra obrany Donalda Rumsfelda, již v roce 2002 oficiálně sdělil toto: „Konečným cílem globalizace je homogenizace všech států na zeměkouli. Toho musí být dosaženo smíšením ras s cílem vzniku světlé hnědé rasy v Evropě. Proto musí Evropa přijmout ročně 1,5 milionu přistěhovalců z třetího světa. Výsledkem tak bude vznik populace s průměrným IQ 90, tedy lidí, kteří budou příliš hloupí na to, aby chápali, ale dost inteligentní, aby pracovali.“ K dosažení cíle „jediného státu“ (rozumí se USA) má být realizováno čtyřmi kroky: krok: Neomezený proud imigrantů za účelem rozpadu usazených národů a zničení jejich kultur. Žádný stát nesmí bránit přílivu uprchlíků. Speciálně se má zdesateronásobit příliv uprchlíků do Evropy. Národně orientovaní politici musí být umlčeni a musí zmizet ze scény. krok: Neomezený tok ropy, plynu a jiných surovin. Národy nesmí disponovat nerostným bohatstvím. Veškeré zdroje budou privatizovány a internacionalizovány. krok: Ničím neomezené finanční toky do USA. Žádná vláda nesmí bránit svobodnému pohybu kapitálu a nesmí bránit odcházení zisků ze země. Státy se musí dostat do vzájemné závislosti, aby nemohly existovat samy o sobě. Státy, které se tomu budou bránit, budou nahrazeny loutkovými režimy. Nepřátelé této globalizace budou zničeni. Thomas Barnett k tomu suše poznamenává: „Kritiky zabijeme“. krok: Žádný stát se nesmí postavit proti tzv. „mírovému nasazení“ americké armády – americké soukromé militaristické agentury nastoupí na regionální „trhy“.Úkolem amerických vlád je trvale udržovat tzv. „válku proti terorismu“ a nikdy neopustit země, kam již jednou vkročila noha amerického vojáka. Strategický cíl je dán jasně: zničení všech protivníků globalizace! Pokud vám to vážení čtenáři něco připomíná, pak máte rozum na správném místě, ještě vám funguje a umíte se rozebírat i ve věcech zdánlivě složitých. Samozřejmě že toto poznání, resp. potvrzení skutečností není ani milé a už vůbec potřebné skupině občanů havloidů, sluníčkářů, pravdoláskařů a pražské kavárny včetně pravicových politiků, kteří nejenže souhlasí, tleskají, ale také očividně podporují a angažují se pro americkou globální politiku, která už dnes pomalu, ale jistě rozkládá historickou identitu Evropy uskutečňováním plánů ve smyslu pana T. Barnetta nástupem a přesunem statisíců, snad i milionů uprchlíků, kteří v rámci USA plánované „globalizace“ naplňují a obsazují evropské státy. Kolik času je ještě zapotřebí, aby se Evropa stala tím, o co usilují američtí desperáti. Je proto nanejvýš nutné čelit a zabránit dalšímu přílivu uprchlíků, protože to ani náhodou není propagandisticky šířená informace o ubohých uprchlících, kteří utíkají ze své země pro ohrožení svého života, ale důsledek, případně výsledek předem plánovaného zničení historické civilizace Evropy v rámci „globalizace“ podle USA.