ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Rozhovor s otcem zabitého syna

4333x
Komentáře
09.01.2017, 19:22
0
Posranej cikánskej feťák si vymastil mozek, ale nějak to fyzicky nezvládlo jeho srdce. To asi fotřík doma vychoval zmrda. Takle by měly končit všechny fetky.
30.10.2016, 06:01
1
"nějaká zadržovačka" tatík se asi taky vyzná
29.10.2016, 11:15
3
Praskla mu hercna z ředěného pervitinu.
RTW
29.10.2016, 07:37
4
Takže mi má být líto cikánské smažky která dělala bordel??????
29.10.2016, 00:17
2
Chtěl bych pozdravit všechny zdejší rasové moralisty a říct jen to, že dnes jsem měl tu čest vidět záznam na FB ze setkání cikánů, kteří chtěli k místu pizzerie položit svíce.Tento zhruba 41 a půl minutový záznam zveřejnila stará,dobrá Romea TV. No a můžu vám říct, že tolik bílejch kurev, zasranejch gádžů a zasranejch Čechů jsem v životě neviděl. Je hezké na záznamu vidět jak cikáni mávají obč. průkazy, že jsou Češi a pak v komentářích číst věci jako Češi zasraní a mrdky český a etc... No a ke konci videa výrok jednoho z cikánů, že Češi provozují incest mě zrovna ze strany romů vykolejil.
29.10.2016, 00:19
Ten cikánský incest dosává nejvíce zabrat hlavně v jejich slovenských osadách.
29.10.2016, 00:34
Ve videu bylo plno nenávisti k bíléhmu obyvatelstvu. Na druhé straně za policií zase sice postávali bezmozci náckové, ale i tak prostě nevím jestli je nutné pořád při každé příležitosti nadávat na bílé lidi jaké jsme kurvy a nevím co ještě. Já nikoho nezabil a incest taky neprovozuji. Chceti-li se cítit na stejné lodi s majoritou a nemít pocit, že je na vás aplikován rasismus tak jej nejdříve sami neprovozujte.
29.10.2016, 00:37
Sice nevím proč se vražda stala. Ale je to to samé jako v Americe. Běloch zastřelí černocha a už je to rasismus. Jenže dnešní svět už je tak rasově promýšenej, že šance na to, že se do sebe pustí dva , nebo více lidí různých etnik a rs je prověsti veliká. A tak v každém případě hned nemusí jít o rasismus. Zamyslete se nad tím a nad sebou.
29.10.2016, 01:10
Incest není doména naší rasy, i když není úplně vyloučen. Drtivá většina dětí, co přišla na svět díky incestu, mají výrazné mentální a především výrazné fyzické vady, které jsou patrné na první pohled! S příslušníky tohoto etnika nemá vůbec smysl diskutovat. Natož se s nima dostat do fyzického střetu. A tu blbou diskuzi jsou schopní dovést až k fyzickému střetu, protože ničemu jinému než násilí nerozumí. Já je vnímám čistě vědecky: jako předměty výzkumu, jako něco, co sem přišlo z Indie ve 14. století a co se dodnes vůbec nezměnilo a dokázalo odolat tlaku jiné kultury a prostředí. Oni za to nemůžou, jací jsou. S nimi nemá význam diskutovat, natož je brát vůbec na vědomí, a už vůbec ne těmto hysterkám s IQ varné konvice jakkoli oponovat! Pokud máš aspoň trochu rozumu, nějakou čest a důstojnost, tak se na to vysereš. Nic a nikdo je nezmění! Ani útlaky, kterým čelili po celá staletí je nezměnily, ani holocaust je nezměnil! Za komunistů drželi sice hubu a drželi se zpátky, ale na svět už dávno přišly děti, které ten režim nezažily a nebudou stejné jako jejich rodiče! Nic je nezmění a nějakej jednotlivec už vůbec ne! Je každého věc, kdy to nakonec pochopí. Někomu to trvá déle, někomu to dojde poměrně brzo ;-) A pokud byste je změnit chtěli, něco chtěli cokoli podniknout, třeba je donutit chodit do práce, tak se za ně postaví ochránci menšin, tedy vlastně ti z řad majoritních. To pak těm menšinovým akorát dodá ještě víc sebevědomí! Prostě to nemá cenu a musel by se úplně změnit systém a celkovej přístup k nim!
29.10.2016, 04:34
hundass - Incest se držel jednu dobu u evropských,královských a císařských rodin. Následky těchto spojení se pak projevovaly npř. v dědičných nemocech a těl. deformacích.
29.10.2016, 04:38
Co se týče cikánů můžeme být nasraní tak akorát sami na sebe. Mysleli jsme si, že z nich uděláme sobě rovné (co se týče životního stylu).A myslíme si, že to zvládnem s muslimama... Cha-chááááááá !!!
29.10.2016, 11:04
Bohužel ona sametová revoluce a období, které po ní následovalo, hrálo hodně do karet především menšinovým! Lidi byli v euforii, ta trvala jen pár let, a potom bylo co? Potom přicházeli postupně na to, že se mají hůř a hůř než se měli za nenáviděného bolševika a že cigny si začínají víc a víc vyskakovat Menšinoví jsou problém, ale muslimové jsou kurva problém! Menšinoví tě oproti nim aspoň bez mrknutí oka nezabijou kvůli nějaké svojí zvrácené víře!
29.10.2016, 11:07
Zkus si někde zjistit, kolik jich tady v naší zemi zůstalo po řádění Hitlera! Zůstalo jich tady opravdu minimum, ale i tak to stačilo na to, aby se z toho minima zase rozmnožili...a my jsme jim to dovolili. A je jich už tolik, že to začíná být hodně vidět a začínají nám přerůstat přes hlavu! Je to vidět např. ve školách, kde naše a jejich děti segregují Úplně stejná segregace jako byla kdysi v Americe.
29.10.2016, 13:56
Hundass - to o tom kolik Cikánů tu po druhé světové zůstalo vím, ale máš trochu nepřesné informace. Oni se nerozmnožili. Ale byli doplněni cikány ze Slovenska.
28.10.2016, 21:21
5
vychoval smrada co se neuměl slušně chovat tak dostal co si zaslouřil, měl by chodit kanálama
28.10.2016, 20:50
-6
Možná že je to dobře ,a je to správný že sem přijdou a budou zde žít černý hošani.Naše majorita je tak zbabělá,zdegerenovaná,rasistická,až přijde odplata tak bude hodně velká v podání přistěhovalců a možná muslimů,to už nebudou slova a výkřiky -černý svině,cigoši,atd. Českej národ si to zaslouží a celá Evropa ani nemluvím,takže jen houšť chlapci opálený.
28.10.2016, 21:49
Hlavně nezapomeň, že i ty patříš mezi majoritní a až to vypukne, tak věz, že až to tady opálený chlapci rozjedou, tak nevynechají ani tebe, protože seš běloch stejně jako ostatní majoritní A věz, že je vůbec nebude zajímat, že máš na ně i na naše menšinový jiné názory a že nejsi rasista Pokud nejsi Mongol, tak se svezeš s českým národem i ty a to teprve poznáš, zač je toho diskriminace bílých a rasismus naruby Pak možná i procitneš a zjistíš, že jsi celou dobu stál na špatné straně a že tvoje názory byly úplně mimo, ale to už bude pozdě! Lidi jako ty jim předhodíme jako první a lidé jako ty budou v příští světové válce vhodní jako potrava kulometů, nic více, nic méně Těšilo mne oplodňovači babiček
29.10.2016, 00:28
babkomrd - No asi takhle. Polemizovat zde o procentuální degeneraci onoho či druhého etnika zde asi nemá smysl a jestli jsi skutečně příslušníkem zdejšího, majoritního obyvatelstva tak bych ve tvém případě navštívil psychologa, protože to vypadá na nějaký skrtý,nevyřešený problém nejspíše syndrom méněcennosti.
28.10.2016, 19:55
1
Poblitej hnůj typu Romea nesleduju.
28.10.2016, 17:49
1
Naštěstí se odehrálo minulé úterý.
29.10.2016, 07:58
LOL