ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Slušný lidé na slušném koncertě

2553x
Komentáře
07.12.2016, 11:58
-1
Do naší knajpy chodí šest plešek. Chlapci to moc chytrý nejsou, ale nedělají bordel. Naopak, když se zvedne nějaká náplava a chce si začít něco vysvětlovat, tak se naše plešky svorně zvednou a je klid bez jediný facky. Blbý to mají jen ti co pochytali trochu bronzu navíc. Když tam vlezou, tak většinou na cestu ven dostanou příděl. Máme tam ale klid a čisto. Žádný čorky, žádnej problém.
06.12.2016, 23:31
0
Blade a Hundassi....souhlas.....Je asi vládní zakázkou pro ČT za naše peníze strhávat pozornost od skutečných problémů na hovadiny....Série výkřiků našich rádoby umělců, jež 100km za Aší nezná ani duše, je toho zářným příkladem.....Tomáš Hnídek-Ortel je momentálně moc velká ryba v tom našem maličkém kulturním rybníčku a spoustu malých rybek tlejících za živa u dna to velmi irituje..:-)
07.12.2016, 00:00
Nemůžu si pomoci, ale takovým reportážím může věřit fakticky jen hloupé vemeno. Vůbec se mi nezdají scénky s těmi nácky, kteří tam říkali white power, ci*áni at chcípnou, bílá rasa apod. - zvláště vůbec nevěřím té scénce s těmi čtyřmi nácky, jak stojí kdesi v nějakém vestibulu, za nimi a před nimi jsou nějaká zrcadla a pak kameraman je zabírá zvrchu a jim to evidetně ani nevadí a dělají, že o něm neví, nebo jsou tak na sračky, že ho prostě neřeší? Vůbec tomu nevěřím! Ani za mák! Jsou to zcela určitě Chovancovi kluci, takoví podobní, kteří byli už na mnoha demoškách a kteří řídili divadlo, kde jakože agresivní demonstranti hází kamení na policii - nakonec se ukázalo, že to kamení byla normální pěnová atrapa (hračka). Cílem této propagandy je lidem víc a víc oklešťovat jejich svobodu, tato umělě vytvořená divadla jsou pro to jenom záminka. V tomto případě je cílem zdiskreditovat v očích věřejnosti skupinu Ortel a nakonec jí úplně zničit Komu to prospěje? Jen Bangovi a jemu podobným! Nevěřím té scénce s nácky ani za mák - působí to děsně umělým dojmem a mám z toho zvláštní pocit...
05.12.2016, 23:47
0
No já byl jednou taky na koncertu Ortelu a tam se ani nehajlovalo ani neříkalo cigáni do plynu. No a pokud jo, tak teda nevím, co z toho jako vyplývá, když někde na koncertě nějakej ožrala někde v koutě něco vykřikuje..? Vsadím boty, že kdybych šel na jakejkoliv koncert kterékoliv skupiny kdekoliv v ČR, tak tam zaznamenám minimálně někiolik porušení zákona, ať už výtržnictví, rušení nočního klidu, distribuci drog, prodej alkoholu nezletilým, pohoršující chování na veřejnosti, nebo jiný věci. Tak proč jim vadí zrovna tohle a ne něco jinýho někde jinde? Není to trošku zaujatý? A to má jako Ortel chodit mezi divákama, kontrolovat co si mezi sebou říkají a podle toho se rozhodnout, jestli vůbec bude hrát?
06.12.2016, 00:24
ČT nemůžeš vůbec věřit podobně jako ČST v době komunismu. Starší generace jako ty by proti jakékoli propagandě měla být imunní, ale jak k tomu přijdou dnes ti náctiletí a adolescenti, kteří jsou ve věku, kdy jsou velice snadno ovlivnitelní? Jsme předměty vydírání "České televize", která je fašistickým médiem... Něco jako svého času Völkische Beobachter. Po roce 1989 jsme se dozvěděli, že lidé, kteří po vítězném zápase se SSSR vymlátili výlohy Sovětských aerolinií byli najatí od StB, tak proč by to nemohlo být podobně organizováno i při koncertech Ortela? Za peníze se vždy najde člověk, který bude kolaborovat s kýmkoliv. Obzvláště, když se při ukázkách těchto excesů dbá důsledně na jejich anonymitu! podstata celého tohoto tyjátru spočívá v tom neustále vnášet rozpory mezi lidi a za bukem se smát, jak JIM to zase lidi žerou! Je tu prostě problém - neonacisti nedělají to, co jim náš euromarxistický establishment přisoudil. Tak bylo potřeba tento problém troch rozšťourat, nějak skandálně oživit, aby se mohlo zlostně nadávat na neexistující tlupy neonacistů vraždící ci*ány, smažky z Kliniky a další sluníčkářskou verbež. No a toho se skvěle ujal vynikající snědý umělec Radek a jeho rodinná banda! To, co nyní předvádí ČT, je už vrchol všeho - ten marxistický korektní sajrajt by měl dostat konečně přes tlamu!!!
06.12.2016, 20:41
hundass: Tvl tady s tebou souhlasim ale tam u tvého videa to nechápu.
07.12.2016, 00:03
Jen čti, čti, klidně víckrát...trénuj, trénuj. Někdy píšu vyloženě takovým učeneckým stylem, tak je možný, že se v těch větách budeš ztrácet
05.12.2016, 23:19
0
Proč je ten záznam sestříhaný a není v původním rozsahu? Záměr uploadera?
05.12.2016, 22:54
0
Vubec nic jsem tam nevidel a uz vubec ne aktery toho koncertu co je to za zkurvenou masaz?at jde uz to havloidni vymrdany ct doprdele.At si to ovce zaplatej na satelitu a neblejou ty svoje mentalni sracky do siroke verejnosti.