ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

sexchat.cz

Vedci v soku Lebky z paracaske pouste nejsou lidske Potvrzuji to testy DNA

2059x
Komentáře
26.12.2016, 11:27
0
že by rasa Anunnaků ???
26.12.2016, 08:19
0
už jsem na to přišel to mluví číslo 5 ! Jinak pěkné dokumenty.:149:
26.12.2016, 11:58
to hovorí pc program Voice Reader
26.12.2016, 03:25
0
Paracaské lebky, tedy paracaský člověk je poměrně slušným důkazem, že tady kdysi žila odlišná, hodně odlišná, rasa něčeho, co se hodně podobalo nám, současným lidem. To, jestli vznikla někde jinde ve vesmíru, nebo tady na Zemi, je docela problém dokázat. Nicméně tady paracaský člověk žil souběžně s námi. To dokazuje nejen nedávné stáří paracaských lebek, ale také to, že peruánští Indiáni napodobovali tuto rasu umělým protahováním - deformováním - lebek u svých novorozenců. Pokládali tuto deformaci lebky za něco vznešeného až božského. Je také pravděpodobné, že paracaský člověk žil i na jiných místech světa, ne jen v Peru. Například egyptský faraon Achnaton byl zřejmě jedním z nich. Stejně tak i jeho manželka Kija, která byla zároveň jeho sestrou (a matkou Tutanchamona). Achnaton a Kija nepocházeli původem z Egypta. Odkud se tam ale dostali, se přesně neví. Achnaton tak nějak vybočoval z celé řady svých předchůdců a také následovníků. Podivné je i to, že zavedl rozsáhlé reformy, mimo jiné i náboženské - sám sebe prohlásil za jediného boha Atona a všechny ostatní, do té doby uctívané, bohy zakázal. Rozhodl se také přestěhovat hlavní město proti proudu Nilu a změnit Egypt od základu. Částečně se mu to podařilo, ale neměl stejně nadšeného následovníka a po jeho smrti se postupně vše vrátilo do starých kolejí. Jeho jméno bylo vymazáno z dějin a všechny památky na něj důsledně ničeny. Byl až moc jiný, než byli jeho poddaní přijmout. Je tedy paracaský člověk původem mimozemšťan? Zřejmě ano, stejně jako my ) a stejně jako další rasy, které tady žily. Je víc než pravděpodobné, že naši dávní předkové - alespoň zčásti - přišli jako kolonizátoři planety z vesmíru. A když mohla přijít jedna rasa, tak proč ne hned několik? Je to celkem logické a od kolonizátorů moudré - vysadili co se dalo a ono něco přežije D a uvidíme, co z toho bude. Další rozbor této teorie by byl na dlouho ) takže stačí. Buďme rádi, při tom všem, že nevypadáme jak švábi nebo něco jiného.
26.12.2016, 09:26
hej mudrlant skoro vo všetkých videách o týchto lebkách, sa zmienka o umelom deformovaní lebiek hovorí, ale upozorňujú že u týchto konkrétnych lebiek k umelej deformácii nemôže biť ani reč....a vysvetľujú aj prečo.
26.12.2016, 11:42
Kapo49, tak si přečti ještě jednou co jsem napsal ) A nenajdeš tam ani náznak to, že bych tvrdil, že paracaské lebky jsou výsledkem umělé deformace. Jen jsem napsal, že peruánští Indiáni deformovali lebky svých novorozenců, protože se snažili paraceského člověka napodobit - protáhlou lebku považovali za znak nadřazenosti, možná i jako znak vládnoucí elity. Právě Peruánce jsem zmínil proto, že paracas žil souběžně s nimi a na stejném místě jako oni. To deformování lebek se dělalo (a stále někde dělá) nejen v Peru nebo v Bolívii, ale i v Africe, v Indii a v některých částech východní Asie. S paracaským člověkem to ale nemá nic společného - byla to jiná rasa, odlišná od nás. Měla jinou stavbu lebky a i zbytek těla se mírně lišil od těla našeho.
26.12.2016, 12:00
to beriem...mál som dojem že argumentuješ tým že lebky boli umelo deformované
26.12.2016, 12:42
Kapo49 - dávej pozor, když něco čteš ) protože někdy se dá i mezi řádky poznat víc, než v samotné informaci. Před pár léty jsem se právě kvůli deformitě lebek dostal do sporu s lidmi, kteří přirozený původ rázně odmítali a ještě to publikovali. Dneska jsme už zajedno ) Škoda, že se prakticky ve všech informacích o paracaském člověku ukazují a zmiňují jen ty lebky a ne celý tvor / člověk a jeho kultura. Ta je obdivuhodně provázána s jeho současníky a sahá poměrně daleko do předkolumbovské Ameriky. Ale jen do určité doby, pak všechny starší stopy mizí. Kdežto stejný typ člověka se objevuje o nějakých 23 000 dříve ve východní Asii a o dalších 80 - 120 000 ještě dřív v Africe a na dálném východě. Tento člověk by mohl být předchůdcem právě paracaského člověka. Prokázat to je ale složité, protože DNA z tak starých pozůstatků nelze extrahovat. Nejdéle se chovává v zubovině, ale i tak nevydrží věčně. Také určení stáří podle izotopu uhlíku C14 je u materiálu staršího jak 28 000 let problematické - a to už nemluvím o možné kontaminaci vnějším prostředím. Poločas rozpadu C14 je přibližně 5700 let, takže když jeho poločas rozpadu proběhne 4x, je ho už 96% pryč. Stáří se navíc určuje podle současného obsahu C14 v živých organismech - neznáme přesně jaký obsah C14 byl v živých organismech před delší dobou - ty hodnoty nepravidelně kolísají. Starší datování je pak už jen odhad v poměru C14 s radioizotopem C12.... To je už ale zase na delší povídání. Takže zpět k jádru myšlenky - Je možné, že se paracaský člověk vyvinul nezávisle na naší rase, protože byl geneticky tak odlišný, že nebylo možné jeho křížení s rodem homo. Tato teorie je pravděpodobná. Také je možné, že má mimozemský původ. Tak či tak dnes je to vyhynulý tvor a vyhynul právě kvůli tomu, že žil izolovaně a jeho populace slábla díky slabé genetické rozmanitosti. Dnešní lidé jsou všichni potomci jen jedné jediné rodové větvi cca 300 jedinců homo heidelbergensis, kteří v jednom krátkém časovém úseku žili v oblasti dnešní Sýrie. Co se stalo se zbytkem populace nevíme - zřejmě zahynuli vlivem nějaké globální katastrofy. Od této nepočetné skupiny homo heidelbergensis se odvíjí další osídlení celé planety! To bylo prokázáno právě díky monitorování mytochondriální DNA současného člověka - u všech lidí se jejich genový základ sbíhá právě v tom okamžiku, kdy zbyla na Zemi hrstka homo heidelbergensis. Není ale moc pravděpodobné, že by přežili jen tito lidé, nebo ten jeden druh člověka. Myslím si, že na Zemi zůstalo více skupinek rodu homo, které ale v dnešní populaci nemají zastoupení. Paracaský člověk může být potomkem právě takové skupiny. Proto je jeho mytochondriální DNA odlišné od té naší. Proto se tolik liší. Může to tedy být nejdéle žijící lidská rasa, která tady koexistovala s tou naší.
26.12.2016, 21:31
Kapo49 neměl šanci Wolwe je krásným příkladem toho, jaká je v informacích síla!
26.12.2016, 23:23
Jen jsem chtěl poukázat na to, jak je skvělé mít chvíli čas na psaní komentů ) Nic víc v tom nebylo.