ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Opilci

2749x
Komentáře
29.12.2016, 13:32
1
30000x2500=75000000.Nechapu ze nezakazou alkohol ale jsou hrrr v tom sbirat opilce dokonce si na ne poridi specialni automobil.Fetaky pumpujou syntetickyma drogama a tim suplujou poulicni dealery atd atd.Neco mi tady furt nesedi.
29.12.2016, 14:09
Ono se říká "nesuď nikoho dokud si neobuješ jeho boty a neprojdeš se v jeho stopách", ale tady sem taky nekompromisní. Na ulici se člověk dokáže dostat lusknutím prstů, ale nevim co by se mi muselo stát s mozkem, abych se nesnažil fofrem z tý ulice zase dostat. Denně koukám na bezďáky v produktivním věku, kterým to vyhovuje. Lijou do sebe sračky, píchaj si bůhví co a žebraj. Kvůli nim s sebou i v létě nosim kožený rukavice, bez nich bych před nima v případě potřeby radši utekl, než jim dal pěstí a sehnal si tak céčko do jater. Nechal bych je na tý ulici pochcípat, je to jejich boj.
29.12.2016, 16:36
Mne sere ze si stat hraje na mamu i tatu..Nechapu ze kdyz jsou fetky zavisli na heraku tak jim pomuze tim ze do nich zdarma serou metadon a pracujici clovek kesuje roky dlouhou jizdu,zatahl nekdy za tebe nekdo v knajpe listek?Zrusit vse synteticke venovat se prirode.Fetky a alkace posilat na vojnu a ver ze maj po tydnu po abstacich jelikoz tu zavislost ze sebe vyblejou.Clovek si zvykne uplne na vse,clovek zije na severnim polu v poustich atd.Pak to prijmes jako fakt a ani ti neprijde ze se treba nejak vymykas..Kdo urcuje normy chovani a co je OK?povetsinou ti nejvetsi prasata.