ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

sexchat.cz

Batman vs Superman

2402x
Komentáře
09.01.2017, 18:29
0
Jenže podstata věci zůstává stejná, ačkoli se jí snažíš hned zamlžit a odvézt od ní pozornost jako vždy: jasně jsem ti napsal, že se dá těžko bavit s někým, kdo ve všem vidí jenom popření a nesouhlas! A jak jsi přišel na to, že mám v úmyslu něco popírat - to jsi mě opět zase nevysvětlil - zřejmě to nevíš ani ty sám! No a jak to pokračuje dál už známe - já tě budu zase měsíce terorizovat, že jsi mě neodpověděl na otázku, ty mě na to napíšeš, že jsem ti zakázal vytahovat minulost a tak dále a tak dále = začarovanej kruh a nekonečná a naprosto nesmyslná jebačka, jejíž semínko jsi opět zasel jenom ty svojí debilitou a nízkou inteligencí, protože nechápeš, co ti druhej píše a nedokážeš odpovědět na otázky, který jsou ti položený. Naopak tvoje myšlenkový pochody jsou hodně velká žumpa, nějaká argumentace postrádá smyslu - neustále uhejbáš jinam a odvádíš pozornost od podstaty věci stejně jako teďka - proto ani nemá smysl ti něco psát, protože máš poněkud úzké zorné pole a všechno co píšu se ti do něj nevejde. A dělat nějaký kompromisy je při debatě s tebou naprosto nemyslitelný viz. moje komentáře výše! Nechápu, jak můžeš psát něco o snůžce výmyslů, překroucených polopravdách, když většinu komentů ani nečteš - jak můžeš vědět, co píšu, aniž by sis to přečetl? Sám sobě si protiřečíš, imbecile! Se podívej jaký sračky řešíš neustále celou dobu jen proto, že jsem si dovolil založit další nicky - myslíš, že mě to snad baví? Sám sis s tím zase začal, demente!
06.01.2017, 16:35
1
Trapně nahraný.
06.01.2017, 17:07
Lepší než nic. A snaha se cení
07.01.2017, 12:44
A jak to probůh popírá fakt, který jsem napsal? To bude chtít léčit, hochu.
07.01.2017, 15:13
Jak jsi přišel na to, že mám v úmyslu něco popírat? Jen jsem ti naznačil, že je lepší tohle trapně nahraný video, než žádný video. A že snaha se cení. To je všechno! Ty seš vážně mentál, nezlob se
07.01.2017, 15:45
Těžko se bavit s někým, kdo ve všem hledá jenom popření a nesouhlas. Tím pádem se i blbě hledá nějakej kompromis a diskuze nebere konce - hodněkrát jsem s tebou i souhlasil (teďka vlastně taky), ale ty sis toho ani nevšimnul Tak si to přeber jak chceš S Petrem, ačkoli není biker, pokecáte asi daleko líp - koneckonců si tady nedávno stěžoval, že mu ty nekonečný jebačky hodně chybí Tak teďka má možnost - když seš tady ty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
09.01.2017, 01:47
Kdepak, je úplně jedno, jak se s tebou druhej baví - jako hovado reaguješ pokaždý, takže marná snaha Žádnej argument na tebe neplatí, jakákoli argumentace na tvojí adresu je jako házet perly sviním a pokud se to s tou argumentací přežene, tak je to pro tebe slohovka, kterou ani nehodláš číst, ale přesztože nevíš, co se v ní píše, tak máš prostě jasno v tom, že to je septik Tak se se mnou nehádej o píčovinách ty mentále, když pak ani nehodláš číst reakce druhý strany ... ale klidně si mysli dál, že jebnutý jsou všichni okolo, vole!
09.01.2017, 16:35
Nevidím jedinný důvod dělat zrovna v tvém případě jakékoliv kompromisy. A považovat jako argumentaci snůžku výmyslů, překroucené polopravdy a především ty hluboké filozofie mozku ne zcela svěží kondice je více než směšné. Se podívej, kdo tu má furt potřebu řešit sračky, kdekoliv se objevím. Ještě se diví, že to z většiny ani nečtu...
09.01.2017, 18:36
Na tebe totiž žádný argumenty neplatí - ať člověk napíše cokoli, tak vždycky to bude špatně! Prostě blbej, agresivní a despotickej mentál - nic jinýho nejsi! Nejenže nesnášíš, když někdo něco popírá a nesouhlasí s tebou, ale dokonce to vidíš i tam, kde nic takovýho není! Pak mě vykládej něco o léčení Ty seš ten typ, na něhož platí jen prostě rozbití rypáku! Nic víc, nic míň! Argument ulice, to je jediný, čemu asi rozumíš!
09.01.2017, 18:52
Je úplně jedno, co ti napíšu - platí to samý, co platilo při jakýkoli hádce s tebou a jinýma - ať druhej napsal cokoli, tak v tvých očích to bylo špatně a platilo jen to, co jsi napsal ty Divil bych se, kdyby ses se svým totalitním a autoritářským stylem myšlení dokázal s někým bavit tak, aniž by to vždycky skončilo vzájemným rozbitím huby Protože kdybysme se nebavili tady, ale prostě naživo, tak už by to tak skončilo určitě Protože ty seš ten typ, se kterým je velice snadný se dostat do konfliktu - ty ani kompromisy dělat neumíš, v tom je ten problém Očividně ale ani neznáš nejenom mě, ale ani sám sebe, když ani nevíš, proč vidíš můj nesouhlas někde, kde vlastně žádnej není Pokud nechápeš ani tohle, tak je mi líto Víš prostě jen to, co vědět potřebuješ, myšlenkově došáhneš jen tam, kde končí tvoje ego a tvůj zájem Jakýkoli dohady s tebou jsou naprosto zbytečný a nesmyslný Pokud stále nesouhlasíš a nechápeš, tak je ve tvý makovici evidentně něco špatně Nazdar!
06.01.2017, 11:21
0
Nějakej dost Retro Batman. Hned za Santou přišel Joker a Hádankář
05.01.2017, 20:17
2
Možná přijde i kouzelník...
05.01.2017, 20:13
1
to je Spiderman